İşte Benim Stilim'de haftanın eleneni Bahar Candan oldu

İşte Benim Stilim haftanın finalinde yarışmaya veda eden isim belli oldu. Son günlerin skandal ismi Bahar Candan, oylama sonucu İşte Benim Stilim'e veda eden isim oldu.

Yayınlanma:
İşte Benim Stilim'de haftanın eleneni Bahar Candan oldu

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve binlerce izleyici tarafından büyük bir ilgi ile takip edilen moda yarışma programı İşte Benim Stilim'de bu hafta elenen isim belli oldu. Haftanın final bölümü ile bugün ekranlara gelen İşte Benim Stilim'de haftanın finalinde elenen isim belli oldu.

İşte Benim Stilim yarışmasının sevilen ve gerek jes ile mimikleri, gerekse sözleri ile gündemde adından çokça bahsettiren Bahar Candan, İşte Benim Stilim'e veda eden isim oldu. Tv8'de bugün yayınlanan İşte Benim Stilim'de 13 Mayıs günü ekranlara gelen bölümde Anneler Günü olması nedeniyle bu konsept oldu. Anneler günü konsepti ile yarışmacılar, kıyafetlerini jüri üyelerinin beğenisine sundu.

Anneler günü konseptinde aldığı en düşük puan ile Bahar Candan, İşte Benim Stilim'e veda eden isim oldu.

Murat Boz ve Eser Yenenler ile Gündeme Gelmişti

Geçtiğimiz gün magazin gündemine bomba gibi düşen olayda, Bahar Candan ile ablası Nihal Candan, Eser Yenenler ve Murat Boz'la Eser'in evinde sabaha kadar parti vermişlerdi. Bu olay sonrasında sevgilisi Aslı Enver ile Murat Boz ilişkisi sona ermişti.

Bu olay sonrasında ise Bahar Candan bir açıklama yapmıştı. Bahar, yaptığı açıklamasında, "‘Ne olduğu belirsiz insanlar hakkımda konuşuyor. Ben büyüyüp, avukat olacağım. Benim annem ve babam akademisyenler ve zarar görüyorlar. Çok üzgünüm. Ağlayacağım, konuşmak istemiyorum." ifadelerine yer verdi ve Murat Boz ile görüştün mü sorusuna şu şekilde cevap verdi: "Onlar ablamın bile ağabeyleri. Bizim için çok değerliler. Biz kanalın ailesindeniz. Onlara çok saygı duyuyorum. Söylenenler doğru değil.İnsanlar çok üzerime geliyor, büyümeme izin verilsin. Bu kadar küçük düşmemiştim. Ben Justin Bieber’a aşığım. Türk erkeğinin elini bile tutmuyorum. Biz sadece ablamla dondurma yemeğe gittik. Hiç anlamıyorum. 19'ncu yaşımı yaşıyorum. Söylenenler çok ağır. Eğitimime ve aileme zarar veriyorlar. demişti."

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.