İşte Benim Stilim'de Yine Bahar Candan Skandalı: Faik Öztürk'e 'Faik' Dedi

İşte Benim Stilim programının yarışmacısı Bahar Candan, yayınlanan son bölümde yine bir skandala imza attı ve tepkileri üzerine çekti. İşte yaşanan olay.

Yayınlanma:
İşte Benim Stilim'de Yine Bahar Candan Skandalı: Faik Öztürk'e 'Faik' Dedi

Tv 8 ekranlarının sevilen moda yarışması İşte Benim Stilim yarışmasında yine Bahar Candan rüzgarı esti.

Programa renkli karakteri, ilginç hareketleri ve garip ağlaması ile damgasını vuran yarışmacı Bahar Candan, gündemden düşmeyecek hareketler yapmaya devam ediyor.

Yayınlanan son bölümde yarışma programına ünlü iş adamı Faik Öztürk katıldı. Jüri koltuğundaki yerini alan Faik Öztürk ile yarışmacı Bahar Candan arasında bir atışma çıktı. Giydiği kıyafet ile jüri karşısına çıkan Bahar Candan, jüri üyelerinin fikirlerini alırken Ivana Sert'in tepkisini çekti.

Değerlendirmeler sırasında Faik Öztürk'e Fak diye hitap eden Bahar Candan, önce Ivana Sert'in, ardından ise Nur Yerlitaş'ın tepkisini çekti. Faik Öztürk kendisine Faik diye seslenmesini hoş karşılamadı.

Daha sonra Nur Yerlitaş söz alfı ve Bahar Candan'a sert bir şekilde tepkisini dile getirdi. Bahar Candan ise Faik Öztürk'ten özür diledi. Nur Yerlitaş Bahar Candan'a, "Faik denir mi? Faik benim dostum. Ben ona Faikçiğim derim Faik Bey derim. Biraz daha dikkat" diyerek tepkisini dile getirdi.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.