İşte ünlü futbolcu Gökhan Töre'nin, ihanet fotoğrafı''

Başarılı futbolcu Gökhan Töre, ihanet haberiyle gündem oldu. İstanbul gecelerinde kameralara yaklanan Töre,ihanet iddiası gündeme gelince, ikinci çocuk beklediklerini söyleyerek ihaneti kammufle etmeye çalıştı. Gökhan Töre evli ve iki yaşında Adel adında bir kızı var.

Yayınlanma:
İşte ünlü futbolcu Gökhan Töre'nin, ihanet fotoğrafı''

Ankaragücü forması giyen tecrübeli futbolcu gökhan töre, geçtiğimiz günlerde istanbul gecelerinde kameralara yakalandı. futbolcunun başka bir kadınla olduğu iddiası gündeme gelince töre'den açıklama gecikmedi. gökhan töre ayrıca ikinci çocuklarını beklediklerinin müjdesini de verdi.

gokhantore.webp

Beşiktaş'taki performansıyla hafızalara kazınan Gökhan Töre gecelerde yakalandı. Mekan mekan gezen Gökhan Töre'nin, sarışın güzelle samimi bir şekilde eğlendiği iddia edildi.

İddialar sonrası ünlü futbolcu isyan etti. "Çıkan haberler doğrultusunda ne yazık ki açıklama yapma zorunluluğunda bırakılıyoruz" diyen Gökhan Töre açıklamasının devamında şunları söyledi:

640xauto-6.webp

Buket Töre ikinci kez hamile...

"O gece eşim Buket Töre ve fotoğrafta bahsi geçen kişi ailecek görüştüğümüz yakın bir kız arkadaşımızdır. O gece de hep beraber dışarı çıktık. Çekilen görüntüden 2 saniye önce eşim Buket Töre arabaya oturmuştur. İkinci çocuğumuzu beklerken bu şekilde asılsız haberlere maruz kalmamız bizi son derece rahatsız etmiştir. Bundan sonra adımızın geçtiği ve doğru olmayan haberler karşısında hukuki sürecimizi başlatacağız." 1024xauto-1.webp

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.