İşte Z Kuşağının En Çok Tercih Ettiği Telefon Modeli Karşınızda!

Z Kuşağının en çok tercih ettiği telefon modeli belli oldu. Akıllı telefon piyasasında yüzlerce farklı model bulunurken en çok rağbet görülen model karşınızda!

Yayınlanma:
İşte Z Kuşağının En Çok Tercih Ettiği Telefon Modeli Karşınızda!

Akıllı telefonlar şüphesiz hayatımız açısından en önemli ihtiyaçların başında geliyor. Bu nedenle teknoloji şirketleri tarafından sürekli olarak farklı bir yenilik dokunuşlarıyla sürülen modeller karşımızda oluyor. Doğal olarak teknoloji gelişmeye devam ettik sıra onu yakalamaya çalıştığımız bir gerçek. Z kuşağının en çok kullandığı model hangisi oldu son dönemde üzerinde düşünen konuların başında yer alıyor. Teknolojiyi bir hayli etkili şekilde kullanan Z kuşağının en çok tercih ettiği modeli ne olduğu da merak ediliyor.

Z kuşağı ile ilgili yapılan kapsamlı bir inceleme sonrasında hangi modelin daha fazla talep görmüş olduğu belli oldu. Z Kuşağının en çok tercih ettiği teknoloji devi Apple olurken, şirketin modellerine ilgi düzeyi hat safhada denebilir.

en-iyi-ekrana-sahip-akilli-telefonlar-4.jpg

İphone, İpad ve Akıllı Saatler Zirvede!

Z kuşağı ile ilgili inceleme yapıldığında İphone, İpad ve akıllı saatlerin zirvede olduğu tespit edildi. Pek çok genç kesim Apple markasının geliştirmiş olduğu ürünleri severek kullanıyor. Raporlar doğrultusunda bakıldığında Z kuşağının sadece İphone kullanmadığı fark ediliyor. Diğer yandan Z kulağı tarafından kullanılanlar arasında İpad ve akıllı saatlerin de yer aldığını söylemek mümkün.

Teknoloji pazarında kıyasıya bir rekabet ortamı var. Apple’ın en yakın rakibi Samsung olurken, Samsung’un ürünlerinin pazardaki talep oranları %10’unu buluyor. Ayrıca Apple tarafından nasıl olduğuna baktığımız zaman pazar payının %37’lere vardığını söylemek mümkün. En yakın rakibine neredeyse iki kat fark atmış durumda denebilir.

resized-fa673-9567f719akillitelefon.webp​​​​​​​

Apple Watch Tercih Ediliyor

Genç kesim tarafından Apple ürünlerine ilgi düzeyi oldukça fazla denebilir. Bir başka tercih edilen ürünlerden biri olarak karşımıza Apple watch geliyor. Z kuşağı tarafından Apple watch çok fazla tercih edilen modellerden biri haline geldi. Şirket ile ilgili yapılan geniş çaplı deperlendirmeler sonrasında Apple Watch daha çok hitap etmiş olduğu kesimin ağırlıklı larak genç kesim olduğu belirlendi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.