İtalya'da Deprem ve Çığ Faciasının Bilançocu Ağır Oldu: 30 Ölü | SON DAKİKA

Önceki günden bu yana meydana gelen depremlerle sarsılan İtalya'da çığ faciası yaşandı. Yaşanan faciada 30 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
İtalya'da Deprem ve Çığ Faciasının Bilançocu Ağır Oldu: 30 Ölü | SON DAKİKA

İtalya’nın orta kesimlerinde son günlerde art arda meydana gelen depremlerin etkisiyle meydana gelen çığ sonucu Pescara bölgesindeki bir otel çığ altında kaldı.

İngiliz turistler tarafından tercih edilen kayak merkezinde Rigopiano på Gran Sasso adlı otelin 27 müşterisi ve personelinin tümüyle çığ altında kaldığı ve ulaşılmakta zorluk çekildiği belirtiliyor.

Pescara Bölge Valisi Antonio Di Marco kurtarma ekiplerinin çığ bölgesine gönderildiğini, meydana gelen çığ sonucu kayıpların olmasından korkulduğunu açıkladı.

Son alınan haberlerde çığ altında mahsur kalan 27 hotel müşterisi ve personelinin yanısıra bölgede bulunan başka kişilerin de çığ altında kalmış olmasından korkuluyor. Alınan son bilgilere göre bu sayının 30 olduğu ve hepsinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, dünya haberlerinden, kamu haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.