Ivana Sert'ten 'Kovuldu' Haberlerine Cevap Geldi: 3 Gün Tatil Yaptım

İşte Benim Stilim'de son bölümlerde olmayan ve Nur Yerlitaş ile tartışan Ivana Sert'ten kovuldu haberlerine açıklama geldi. İşte Ivana Sert'in son dakika açıklamaları.

Yayınlanma:
Ivana Sert'ten 'Kovuldu' Haberlerine Cevap Geldi: 3 Gün Tatil Yaptım

Geçtiğimiz gün canlı yayında programda Nur Yerlitaş ile tartışan ve bu nedenle işine son verdiği açıklanan Ivana Sert'ten bir son dakika açıklaması geldi.

İşte Benim Stilim programının sevilen jürisi Ivana Sert, geçtiğimiz günlerde canlı yayında diğer jüri üyesi Nur Yerlitaş ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi sonrasında programa ara verilmişti. Programa ara verilmesinin ardından da kavga bitmeyince yapım şirketi bir karar aldı ve Nur Yerltaş'tan yana tavır takındı.

Daha sonra yayınlanan İşte Benim Stilim programında ise jüri üyesi Ivana Sert'in programda olmaması büyük bir şaşkınlıkla kaşılandı ve Ivana Sert'in programdan kovulduğu açıklandı. Ancak ünlü stilist, yaptığı bir son açıklama ile hakkında  yer alan programdan kovuldu haberlerine tepki gösterdi.

Önceki gün Optimum Outlet AVM'de kadınlara tarz giyinmenin ipuçlarını veren Ivana Sert, burada kendisine yöneltilen sorulara da cevap verdi. Ivana Sert yaptığı açıklamada, kovulduğu haberlerine açıklık getirdi. Ivana Sert açıklamasında, “Hayır, kovulmadım. Programdan ayrılmadım... Yeni bölümlerde izleyiciyle buluşacağım. Üç gün tatil yaptım. Bölümleri bensiz çektiler ama yenilerinde olacağım” sözlerine yer verdi.

Bu açıklama sonrasında ise Tv8 ekranlarının sevilen programı İşte Benim Stilim programının yeni bölümü beklenmeye başladı.

Nur Yerlitaş'ın Ivana Sert olayı ile ilgili yaptığı açıklamalara gitmek için TIKLAYIN

Son dakika haberlerinden, magazin haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.