İvana Sert'ten Moda Takipçilerine Önemli Tavsiyeler

Ünlü modacı İvana Sert, Denizli'de bir AVM'de düzenlenen Fashion Week'te hayranları ile buluştu.

Yayınlanma:
İvana Sert'ten Moda Takipçilerine Önemli Tavsiyeler

Ünlü modacı İvana Sert, bir AVM'nin moda tasarım gününde hayranlarıyla bir araya geldi.

Denizli'de bulunan bir AVM tarafından düzenlenen Feshion Week törenine katılan başarılı mpda tasarımcısı İvana Sert, sonbahar-kış modasını değerlendirdi. İvana Sert, değerlendirmelerinde ise hayranlarının moda tuzaklarına düşmemesini ve kendilerine göre bir giyim tarzı geliştirip ona göre giyinmelerini istedi.

Denizli'de bulunan Forum Çamlık Alış Veriş Merkezinde düzenlenen a katılan ünlü moda tasarımcısı ve yorumcusu İvana Sert, törende sahneye çıkarak kendisi için bekleyen kalabalığa teşekkürlerini iletti ve hayranlarına bazı tavsiyelerde bulundu. Sahneye çıkan güzel modacı, konuşmasına ilk olarak sosyal medya üzerine fotoğraf yollayarak yarışmaya katılanlar arasında seçtiği on katılımcının kombinlerini değerlendirdi. Bu değerlendirmelerin ardından İvana Sert, yarışmanın birincisine, ikincisine ve üçüncüsüne kazandıkları ödülleri takdim etti. Yarışmanın birincisi Barış Yaranay, ikinci Zeynep Tarhan ve üçüncü Merve Bildik olarak açıklandı. Yarışmanın birincisine, ikincisine ve üçüncüsüne sırasıyla bin 500, bin ve 500 TL'lik hediye çekleri verildi.

Ödül töreni sonrasında bazı açıklamalarda bulunan İvana Sert, sonbahar-kış modasında kıyafet altına pantolonun tercih edildiğini belirtirken, Ekoseler'in geri geldiğini belirtti. Elbiselerde renkli ve karışık desenler görülebileceğini belirten Sert, bu elbiseleri kombin etmenin zor olduğunun altınız çizdi. Ayrıca İvana Sert, genel olarak tercih edilen elbiselerde kırmızı ile toprak tonu renklerinin göze çarptığını belirtti. Ünlü modacı ayrıca, kişilerin moda kurbanı olmaması ve kendilerine göre giyinmeleri gerektiğini söyledi.

5haber.com  | Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.