İzdivaç Programına Katılan Gelin Adayı Atatürk'e Hakaret Etti

Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programında gelin adayı olduğu belirtilen Yağmur Avcı'nın Atatürk'e hakaret ettiği bir videosunun ortaya çıktığı iddia edildi.

Yayınlanma:
İzdivaç Programına Katılan Gelin Adayı Atatürk'e Hakaret Etti

Bir televizyon programında yayınlanan evlilik ve izdivaç programına katılan bir gelin adayının görüntülü sohbet programı üzerinden yaptığı skandal açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.

Hürriyet'in haberine göre, ünlü oyuncu ve sevilen sunucu Zuhal Topal'ın sunumunu yaptığı izdivaç programında boy gösteren bir gelin adayı, görüntülü sohbet programı Periscope üzerinden Mustafa Kemal Atatürk hakkında hakaret etti. Ekranların sevilerek takip edilen izdivaç programında gelin adayı olduğu belirtilen Yağmur isimli kişinin Periscope üzerinden paylaştığı video ve fotoğraf, programın takipçilerini ve milyonlarca kişiyi kızdırdı.

Periscope uygulaması üzerinden çektiği videoda gelin adayı Yağmur Avcı'nın Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkında, "O zaman sizin Atanız da ölüsüyle işgal ettiği 780 bin metrekarelik Anıtkabir'i boşaltıp normal bir mezara dönsün. Var mısınız? Bu da size kapak olsun."sözlerini kullandığı görülmektedir.

Zuhal Topal'ın sunduğu ve sempatisi ile renk kattığı izdivaç programında gelin adayı olduğu belirtilen Yağmur Avcı'ya programın takipçileri dahil birçok vatandaş sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Gerek sosyal medya üzerinden yapılan çağrı, gerekse de kanal yönetimine yapılan şikayetler ile gelin adayının bir daha programa çıkamaması istedi.

Sosyal medya üzerinden tepkilerin gelmesi ve kanalın şikayet yağmuruna tutulması üzerine, kanal yönetimi ve Zuhal Topal, durum hakkında bir değerlendirme yaptı. Durumu değerlendiren ekip, Yağmur Avcı'yı programdan çıkardı.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Adıyaman

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.