İzmir Ödemiş'te Feci Kaza: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

İzmir'in Ödemiş İlçesinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti. İşte kazanın detayları.

Yayınlanma:
İzmir Ödemiş'te Feci Kaza: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Kar yağışının ülke genelinde etkili olmaya başlaması ile birlikte trafik kazalarını da ardı arkası kesilmiyor. Son olarak İzmir'de meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti. İzmir'in Ödemiş İlçesinde meydana gelen vahim olayda, hafif ticari bir araç ile bir otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında 58 yaşındaki Muammer Halıcı ve 53 yaşındaki eşi Nesrin Halıcı hayatını kaybetti.

Bugün saat 16.30 sularında Çatalarmut Mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, Ödemiş'ten Ovakent Mahallesi yönüne doğru seyir halinde olan Yıldırım Özdoğan idaresindeki 35 RDE 70 plakalı hafif ticari araç ile Muammer Halıcı yönetimindeki 35 ZIV 96 plakalı otomobil birbiri ile çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında çevrede bulunanların ve diğer sürücülerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde otomobilde bulunan Muammer Halıcı ve eşi Nesrin Halıcı'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Savcını incelemesinin Muammer ve Nesrin Halıcı'nın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Jandarma tarafından kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İzmir

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.