İzmir Torbalı'da feci trafik kazası: 2 ölü, 10 yaralı

İzmir'in Torbalı İlçesinde meydana gelen kazada arızalanan otomobili tamir etmeye çalışan ve ona yardım etmek için duran 2 kişiye servis minibüsü çarptı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
İzmir Torbalı'da feci trafik kazası: 2 ölü, 10 yaralı

Son dakika haberi İzmir'den geldi. Alınan bilgilere göre İzmir'in Torbalı ilçesinde, arıza yapan otomobil ve ona yardım için duran TIR'a bir servis minübüsünün çarpması sonucu kaza oldu. Kaza sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı.

Bugün saat 05.30 sıralarında Selçuk'tan Torbalı yönüne gitmekte olan ve 18 yaşındaki Berke Adan yönetiminde olduğu belirlenen 09 HY 762 plakalı otomobil, İzmir-Aydın Otoyolu Torbalı gişeleri yakınında arızalandı. Yolun sağında duran 18 yaşındaki sürücü Adan, inip, arızayı gidermek için uğraşmaya başladı. Bu sırada 09 U 6112 plakalı TIR'ın şoförü Yahya Koç da (43) Adan'a yardım etmek için durdu. Adan ve Koç, arıza giderilemeyince otomobili TIR'a halatla bağlayarak tamirciye çekmeye karar verdi.

Halatı bağlamaya çalıştıkları esnada arkadan gelen Bülent Arhan yönetiminde olduğu açıklanan 35 S 02170 plakalı servis minibüsü, otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle sürüklenen otomobil ile çekme halatını bağlamaya çalıştıkları TIR'ın arasına sıkışan Adan ve Koç, olay yerinde hayatını kaybetti. Servis minibüsün şoförü Arhan ile yanındaki bir tütün fabrikasında işçi olarak çalıştıkları öğrenilen Yüksel Yıldız, Özay Aydın, Halise Yıldız, Halife Yağcı, Dudu Gültekin, Sabahat Öz, Ümmügül Bakar, Fatih Korkmaz ve Latif Korkmaz ise yaralandı. Yaralılar, Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

Kaza ihbarı üzerine bölgeye gelen Jandarma ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Son dakika haberlerinden, yerel haberlerden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İzmir

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.