İzmir'de Askerlik Yapan Adanalı Jandarma Er Ziya Ekmekçi İntihar Etti

Askerlik görevine İzmir'de devam eden Adanalı jandarma er Ziya Ekmekçi, nöbet tuttuğu esnada üzerine zimmetli silahlı ile intihar etti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
İzmir'de Askerlik Yapan Adanalı Jandarma Er Ziya Ekmekçi İntihar Etti

İzmir'e bağlı Bornova İlçesinde 2'nci Jandarma Komando Tugay Komutanlığı'nda vatani görevini yapmakta olan 25 yaşındaki jandarma er Ziya Ekmekçi, nöbet esnasında, üzerine zimmetli olan G-3 piyade tüfeğiyle başına ateş edip intihar etti. İntihar eden Ekmekçi, hayatını kaybetti.

Bornova'da bulunan 2'nci Jandarma Komando Tugay Komutanlığı'nda dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Adana doğumlu olan ve 1997/1 tertip olarak vatani görevini yapmakta olan jandarma er Ziya Ekmekçi, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı bunalıma girdi. Saat 12.00- 14.00 cephanelik nöbeti sırasında, Ekmekçi, iddiaya göre tek başınayken, üzerine zimmetli olan G-3 piyade tüfeğiyle başına ateş etti. Silah sesi üzerine cephaneliğe giren askerler durumu komutanlarına bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Ziya Ekmekçi'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Genç askerin cansız bedeni otopsi incelemesi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Nöbet tuttuğu esnada intihar eden Jandarma Er'in ailesine konuyla ilgili bilgi verildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takıipte kalın.

5haber.com  |  Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.