İzmir’deki Depremde Herkes Kaçarken O Yerinden Bile Fırlamadı!

Türkiye’de depremler aralıksız sürmeye devam ediyor. İzmir’deki depremde kameralara ilginç kareler yansıdı. Herkes kaçarken bir vatandaş masasından bile kalkmadı.

Yayınlanma:
İzmir’deki Depremde Herkes Kaçarken O Yerinden Bile Fırlamadı!

Depremin izleri hala daha yaşanmaya devam ediliyor. Kahramanmaraş merkezli depremler Türkiye’nin pek çok uç noktalarına yayılmış durumda. Öyle ki her gün yeni bir deprem olayıyla karşı karşıya kalmaya devam ediyoruz. Haliyle ülkemizin pek çok yerinde yaşanan deprem sallantıları derinden etkilemeye neden oluyor.

İzmir’de 4.1 şiddetinde meydana gelen deprem sonrasında vatandaşlarda da panik havası hakim oldu. Pek çok kişi depremden kurtulmak amacıyla kaçarken kameralara yansıyan birkaç görüntülerde dikkat çekti.

İzmir 4.1 Sallanırken Bir Vatandaşın Soğukkanlı Hali Kameralara Yansıdı!

İzmir Foça ilçesinde meydana gelen deprem büyük bir korku anını da ortaya çıkarmaya neden oldu. Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük deprem sonrasında her an tedirgin bir şekilde yaşamımız geçmeye devam ediyor. Birçok şehrimizin yanı sıra İzmir’de depreme yakalananlardan biri haline geldi. Akşam saatlerine doğru İzmir Foça ilçesinde yaşanan deprem halkın da korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. Fakat 4.1 şiddetinde meydana gelen deprem anında herkes kaçarken bir vatandaşın da soğukkanlı hali kameralara yansıdı.

5405038.jpg

İzmir Foça’da depremin yaşandığı saatlerde bir restoranda herkes kaçarken, sadece bir vatandaş masasından kalkmadı. Depremin yaşandığı andan itibaren korku seli hakim olurken, masasından kalkmayarak depremi yerinden izleyen vatandaşın o halleri de pes dedirtirdi!

İzmir’de Şaşırtan Görüntü

Deprem anında pek çok görüntüler olabiliyor. İnsanların korku dolu anları kameralara yansıyor ve sosyal medyaya düşebiliyor. Fakat bu sefer İzmir Foça’daki depremde korku dolu anlardan çok bir vatandaşın rahatlığı konuşuldu. Öyle ki akşam saatlerinde yaşanan 4.1 şiddetindeki deprem sonrasında vatandaşın oturduğu restorandan kalmaması bir hayli dikkat çekti.

Diğer yandan İzmir’de yaşanan deprem paniğinden sonra can kayıpları var mı diye araştırma içerisine girilmeye başlandı. Fakat İzmir Foça’da meydana gelen deprem sonrasında açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada İzmir Foça merkezli depremden can ve mal kaybı yaşanmadığının bilgisi verildi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.