İzmir'in Beydağ İlçesi Kaymakamı Emin Şimşek Açığa Alındı

Beydağ İlçesi Kaymakamı Emin Şimşek, FETÖ soruşturması kapsamında açığa alındı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
İzmir'in Beydağ İlçesi Kaymakamı Emin Şimşek Açığa Alındı

Darbe girişini sonrasında  başlatılan soruşturma kapsamında İzmir Beydağ Kaymakamı Emin Şimşek açığa alındı.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olan Emin Şimşek, kısa bir dönem Sosyal Güvenlik Kurumu'nda uzman yardımcısı olarak görev yapıp 2012 yılında Muğla Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. Bir yıl süre ile İspanya'da Madrid Complutense Üniversitesi'nde dil eğitimi aldı. Düzce'nin Cumayeri ve Çilimli ilçelerinde kaymakam vekili olarak bir yılı aşkın süre görev yaptı. Evli ve bir çocuk babası Şimşek, 20 Haziran'da Beydağ Kaymakamı oldu. İlçede sürdürülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alınan Şimşek'in yerine Kiraz Kaymakamı Mustafa Akgül’ün vekalet edeceği bildirildi.

Çorum'da FETÖ Soruşturması

Çorum’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 9’u askeri 10 kişi adliyeye sevk edildi.

Çorum'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında aralarında subay, astsubay ve uzman çavuş ile bir de sivil vatandaşın bulunduğu toplam 10 kişi İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 15 gün önce gözaltına alındı. Çorum Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma doğrultusunda, Emniyet Müdürlüğü’nde sorguları tamamlanan F.G., S.Ö., A.T., İ.D., Ç.Y., Ş.A., T.T., Ş.Ö. A.G.E ve S.A. bugün adliyeye sevk edildi.

Antalya'da Operasyon: 4 Gözaltı

Antalya'da polisin düzenlediği iki terör operasyonunda, biri yabancı uyruklu 4 kişi gözaltına alındı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, DEAŞ terör örgütüyle bağlantılı oldukları tespit edilen biri Türk diğeri yabancı uyruklu 2 şüpheli gözaltına alındı. Kaldıkları yerlerde örgütsel dokümanlar ele geçirilen 2 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

5Haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.