İzmirli Şenali Ocak Sur'daki Hain Saldırıda Şehit Oldu

Diyarbakır'ın Sur İlçesinde gerçekleşen hain saldırı sonucu şehit olan 4 polisimizden İzmirli Şenali Ocak'ın acı haberi İzmir'de bulunan ailesine ulaştı.

Yayınlanma:
İzmirli Şenali Ocak Sur'daki Hain Saldırıda Şehit Oldu

Önceki gün, Diyarbakır'ın Sur İlçesinde PKK'lı teröristler tarafından polis servis aracına düzenlenen bombalı hain saldırıda şehit olan Şenali Ocak'ın İzmir'de yaşayan baba ocağına acı haber ulaştı.

Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesinin yanında bulunan hafriyat alanı yakınında bulunan mezarlık duvarının altına PKK’lı teröristler tarafından yerleştirilen patlayıcı, bugün öğleden sonra polis servis aracının geçişi sırasında uzaktan kumandayla infilak ettirildi. Hainler tarafından düzenlenen alçak saldırıda şehit olan polislerden evli ve 1 çocuk babası Şenali Ocak'ın İzmir'in Çiğli İlçesi Harmandalı Mahallesi’ndeki baba ocağına acı haber ulaştı. Haberi alan şehidin babası Mehmet Ocak ‘Senin yerine ben öleydim oğlum’ diyerek yürekleri dağladı. Komşularının ve akrabalarının akın ettiği taziye evinde Çiğli Belediyesi tarafından taziye çadırı kurulurken 1 ambulans da evin önünde hazır şekilde bekletildi.

Görevine bugün başlayan Çiğli Kaymakamı Kaya Çıtak, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve Menemen Müftüsü İsa Solmaz taziye çadırına gelerek şehit yakınlarına başsağlığı diledi. Şehit için okunan Kuran-ı Kerim’in ardından Menemen Müftüsü Solmaz dua etti. Şehit Şenali Ocak’ın cenazesinin yarın Küçük Çiğli Cemevi’nden kaldırılacağı öğrenildi.

5haber.com  | İzmir

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.