İzmirli Serdar Amak ve Osmaniyeli Mustafa Cihan Kayseri'deki Patlamada Şehit Oldu

Kayseri'de meydana gelen bombalı hain saldırıda şehit olan askerlerden İzmirli Serdar Amak ve Osmaniyeli Mustafa Cihan'ın cenazeleri memleketlerine uğurlandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
İzmirli Serdar Amak ve Osmaniyeli Mustafa Cihan Kayseri'deki Patlamada Şehit Oldu

Kayseri'de bugün gerçekleşen terör saldırısında 13 askerimiz şehit oldu. Şehit olan askerler memleketlerine uğurlanıyor.

İzmir'de Şehit Acısı

Kayseri'de bugün meydana gelen hain terör saldırısında şehit olan askerlerden er Serdar Amak'ın acı haberi, İzmir'in Menemen İlçesi'ndeki ailesine ulaştı.

Şehit er Serdar Amak'ın İzmir'in Menemen İlçesi Asarlık Mahallesi'ndeki ailesine acı haber, sağlık ekipleri eşliğinde askeri yetkililer tarafından verildi. Oğullarının şehit olduğu haberini alan aile bireyleri, gözyaşı döküp sinir krizleri geçirdi. Türk bayrağının asıldığı şehit evi, taziyeye gelenlerle dolup taştı.

Şehit er Serdar Amak'ın, yarın öğle Menemen'deki Merkez Yeni Cami'de düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği belirtildi.

Osmaniye'ye Şehit Ateşi

Kayseri'de bugün gerçekleşen bombalı terör saldırısında şehit düşen 23 yaşındaki komando er Mustafa Cihan'ın, Osmaniye'deki baba ocağına acı haber ulaştı.

Sağlık ekipleriyle birlikte Hasanbeyli İlçesi'ne bağlı Karayiğitli Köyü'ndeki şehidin evine giden askeri yetkililer, acı haberi baba Muhterem ve annesi Yasemin ile 15 yaşındaki kardeşi Osman Cihan'a verdi. Fenalaşan Muhterem Cihan, ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Haberi alan şehit yakınları ve vatandaşlar, Türk bayrağı asılıp taziye çadırı kurulan şehit evine geldi. Terhisine 1 ay kalan ve bekar olan şehidin, askere gitmeden önce babası ile birlikte bir marangoz atölyesinde çalıştığı öğrenildi. Şehidin yarın toprağa verilmesi bekleniyor.

Gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, son dakika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.