Jandarma 51 Pozisyona En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı Yapıyor

Jandarma Genel Komutanlığı en az ilkokul mezunu personel alımı yapıyor. Yayımlanan ilana başvurular devam ediyor. İşte Jandarma personel alımı başvuru şartları ve başvuru ekranı.

Yayınlanma:
Jandarma 51 Pozisyona En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı Yapıyor

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanında en az ilkokul mezunu lojistik personeli alımı yapılacağı belirtildi.

Temmuz ayı içerisinde yayımlanan lojistik ve havacılık sanatkar uzman erbaş alımı ilanında Jandarma Genel Komutanlığı, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere en az ilkokul mezunu personel alımı yapılacağı belirtildi. İşte yayımlanan personel alım ilanının detayları.

Eğitim Şartı

Jandarma tarafından yayımlanan ilanda 29 branşa personel alımlarının ilkokul düzeyinden yapılacağı, kalan 22 branşa ise en az lise düzeyinden alımlar yapılacak.

Yaş Şartı

Jandarma personel alımına başvuruda bulunacak adayların 25 yaşını bitirmemiş olması şartı aranır. (1 Ocak 1992 ve sonrası doğumlu olması) En az 3 yıl görev yapan sözleşmeli er ve erbaşların ise en az 1 Ocak 1988 ve sonrası doğumlu olması şartı aranır.

İlkokul Mezunlarının Başvuru Yapabileceği Pozisyonlar

Alım yapılacak pozisyonlardan aşçı, beyaz eşya tamircisi, elektrikçi, oto elektrikçi, oto tamircisi, sıhhi tesisatçı, kaportacı, terzi, sıvacı,boya ve alçı sıvacı, betonarme demircisi, duvarcı, fayansçı, çatı ustası, ahşap doğrama ve kaplamacı, ısı yalıtımcı, su yalıtımcı, çift kafa kesim makinesi operatörü, modüler beton baskı makinesi operatörü, kompresör operatörü, karbon/fiber üretimcisi, kasap, bayan kuaförü, garson, soğuk mezeci, ızgaracı/dönerci, pideci, pastacı, tatlıcı branşlarına en az ilkokul mezunları başvuru yapabilecek.

Lise Mezunu Adayların Başvuru Yapabileceği Pozisyonlar

Jeneratörcü / jeneratör teknisyeni, kaynakçı, optikelektro optik sistem bakım teknikerliği, hafif silah teknisyeni, polisajcı, bağlamacı, orgcu, tonmaister, Türk Sanat Müziği solist, Türk Hafif Müziği solist, Türk Halk Müziği solist, kemancı, udi, kanuncu, klarnetçi, piyanist şantör, bas gitarcı, baterist, muhasebe elemanı, soğutma malzeme tamircisi, uçak/helikopter teknisyen yardımcısı, uçuş hattı uzmanı branşlarına en az lise mezunu adaylar alınacak.

Son Başvuru

Jandarma personel alımına başvurular 18 Ağustos günü sona eriyor.

Başvuru kılavuzu için TIKLAYIN

LOJİSTİK VE HAVACILIK PERSONELİ BAŞVUUR EKRANI İÇİN TIKLAYIN (SADECE İNTERNET EXPLORER KULLANINIZ) TIKLAYINIZ

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.