Jandarma Genel Komutanlığı 10 Bin Uzman Erbaş Alımı Yapıyor

Jandarma Genel Komutanlığı, en az lise mezunu 10 bin uzman erbaş alımı yapacak. İşte detaylar ve başvuru şartları.

Yayınlanma:
Jandarma Genel Komutanlığı 10 Bin Uzman Erbaş Alımı Yapıyor

Jandarma Gelen Komutanlığı 10 bin Uzman Erbaş alımı başvuruları için son günlere girildi.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi internet sitesinde yayımlanan personel alım ilanına göre Komutanlık, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 10 bin uzman erbaş alımı yapacak.

Son Başvuru Tarihi

Geçtiğimiz ay yayımlanan personel alım ilanına başvurular 5 Eylül tarihinde başladı. İlgili personel alım ilanına başvurular ise 7 Ekim Cuma günü sona erecek. İlgili personel alımına başvuruda bulunacak olan adayların son başvuru tarihi olan 7 Ekim tarihine kadar "www.jandarma.tsk.tr" adresi üzerinden yapmaları gerekmektedir.

Başvuru Şartları

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yayımlanan personel alımı ilanına başvuruda bulunacak olan adayların, T.C. Vatandaşı olması, en az lise mezunu ya da yurt dışındaki dengi okul mezunu olmaları, başvurduğu esnada askerliğini yapıyor olmak ya da askerlik hizmetini tamamlamış olması, 25 yaşını tamamlamamış olmaları, askerlik görevini yapan adayların ise terhis tarihleri üzerinden 3 yıl geçmemiş olması, en az 1.64 boy uzunluğunda olmaları ve kılavuzda verilen tablodaki boy kilo oranı içinde olmaları, vücut yapısının düzgün olması, herhangi bir sakatlığının bulunmaması ve sağlık raporu alır durumda olması, güvenlik soruşturmasının olumlu çıkması şartları aranmaktadır.

Başvuru Şekli

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yayımlanan uzman erbaş alımı ilanına başvuruda bulunacak olan adaylar, başvuru tarihleri içinde www.jandarma.tsk.tr adresi üzerinden başvurusunu yapabilecek.

Gündem haberlerinden, personel alım ilanlarından ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.