Jandarma ve EGM’de Alım Değişikliği Yapıldı!

EGM ve Jandarma çok sayıda personel istihdamın yapılacağının müjdesini vermişti. EGM ve Jandarma’da alıma dair yeni değişiklikler gündemde olurken resmi gazetede yayımlandı.

Yayınlanma:
Jandarma ve EGM’de Alım Değişikliği Yapıldı!

Bekçilik ve polis alımlarına şu günlerde kitlenilirken, mesleği yapmak için sabırsızlanan adaylarında öğrenebileceği yeni bir değişiklik gündemdeki yerini aldı. Jandarma ve Emniyet alım değişikliğine giderken, değişikliklerde resmi gazetede yayımlandı.

Jandarma ve EGM alımlarında istenen şartlar, atama yerleri, atama şartları gibi tüm başvuru yapacak kişileri de yakından ilgilendiren düzenlemelere yer verildi. Buna göre yeni düzenlemeleri de öğrenmek isteyenler Jandarma ve Emniyet Genel Müdürlüğünün resmi sayfası aracılığıyla paylaşım yaparak başvuru yapacak olanlara sunduğu detayları da incelemeye başlamış oldu.

Jandarma ve EGM’de Alım Gerçekleşecek!

Üniformalı bir meslek grubunda olmak isteyenlerin hayalini kurmuş olduğu Jandarma ve Polis alımlarına ilişkinde merakla bekleyenleri sevindirecek güzel gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Jandarma ve EGM’de yapılacak personel alımlarına dair yakın bir süreç içerisinde gerçekleşecek olduğuna dair duyumlarda gelmeye devam ediliyor.

Hem askeri hem de Polis Akademisindeki kadro personel açıklığının giderilmesi amacıyla da alımlar yapılmaya başlanmış olacak. Tabi burada başvuru yapacak adayları da yakından ilgilendirmeye neden olacak en önemli konulardan biri olarak başvuru alımlarına dair hangi şartların taşınacak olduğu denebilir. Şartlar ile ilgili nasıl bir değişiklik yapıldı, nelere dikkat edilecek gibi başvuru yapmay isteyenleri meraklandıran bir süreç içerisinde yer almaya başlanmış oldu.

Jandarma ve Emniyet Genel Müdürlüğü Alımlarında Takvim Yenilemesi

Jandarma ve Emniyet Genel Müdürlüğü alımlarında takvim yenilemesine gidildi. Yenilemede adayların mazeret, izin süresi, başvuru şartları, eğitim süresi gibi tüm merak edilen detaylara yer verildi.

jandarma ve Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan değişiklikler sonrasında tüm yenilenen hususlarda resmi gazetede yayımlanarak duyurulmuş oldu. Buna göre yapılacak personel alımlarıyla ilgili şartların neler olduğuyla ilgili inceleme yapılmaya başlandığında şu şekilde olacak;

  • T.C vatandaşı olmak
  • Suç kaydı, kamudan mahrum kalma olmaması
  • Görevine engel sağlık sorunlarının olmaması
  • İstenen KPSS puanının alınması
  • Fiziki yeterlilik
  • Yaş şartı

Alımlarda dikkat edilecek önemli şartlar arasında yer alıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.