Jandarma ve Sahil Güvenlik'e Astsubay alımı başvuruları başladı

3500 astsubay alımı başvuruları başladı. Jandarma ve Sahil Güvenlik olmak isteyenler için son başvuru tarihi 21 Şubat 2020

Yayınlanma:
Jandarma ve Sahil Güvenlik'e Astsubay alımı başvuruları başladı

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlıklarının Muvazzaf ve sözleşmeli astsubay alımı için başvurular başladı.   Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Jandarma ve sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığında Eğitim görecek, erkek ve kadın muvazzaf ve sözleşmeli astsubay ve Sahil Güvenlik Komutanlığının ihtiyacını karşılamak için başvurular 4 Şubat tarihinden itibaren 21 Şubat'a kadar  saat 16.00 'a kadar devam edecektir.

Başvurular sadece "https://jandarma.gov.tr/" internet sitesi ile Jandarma ve Sahil Güvenlik  Başkanlığı personel temini sistemi üzerinden e-Devlet vasıtasıyla yapılacak. İnternet ortamı dışında posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Adayların kılavuzda belirtilen Lisans veya ön lisans bölümlerinden mezun olması veya mezuniyet tarihi olarak 4 Ağustos 2020'ye kadar mezun olabilecek durumda olmaları gerekiyor.

Lisans veya ön lisans mezunu adayların 27 yaşını, Lisans üstü öğrenimini tamamlamış olanlar ise 32 yaşını bitirmemiş olmak gerekir.

Başvurusu kabul edilenler seçme sınavlarına katılmaya hak kazananlar listesi ile sınavlarla ilgili uygulama esasları sınav ücreti yatırma duyurusu, sınav merkezi "https://jandarma.gov.tr/" adresinden ilan edilecektir.

Daha detaylı bilgiler başvuru formu için aşağıdaki haberimize göz atabilirsiniz.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı 3500 Astsubay Alacak

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.