John Wick dizisi "The Continental" Geliyor

Dizi serisinden film olan yapımların aksine John Wick filmi dizi oluyor. İşte ayrıntılar

Yayınlanma:
John Wick dizisi "The Continental" Geliyor

John Wick film serisi evreninde geçen olaylar dizi oluyor. Bir süredir gündemde olan John Wick’in dizi uyarlaması fikri projeye yoğun bir ilgi olduğu ve geliştirme aşamasında olduğu söylenmekteydi. John Wick ekranlara "The Continental" olarak geliyor.

Amerikan Starz kanalının ekrana uyarlayacağı The Continental adlı bir dizi yayınlayacak. Dizinin başrolünde Keanu Reeves’in yer aldığı aksiyon serisi John Wick’in dizi olacağı kesinleşti. Yapımcılığı Lionsgate TV’nin yaptığı, The Continental’in senaryosunu Chris Collins kaleme alıyor. Dizinin yürütücü yapımcılığını ise film serisinin yapımcıları Keanu Reeves, Basil Iwanyk, Chad Stahelski, Derek Kolstad, Collins ve David Leitch üstleniyor. Dizinin ilk bölümünü John Wick filmlerine imza atan yönetmen Chad Stahelski yönetecek.

Bir tetikçinin emekliye ayrılarak ve köpeğinin öldürülmesinin ardından almaya başladığı intikam listesin konu edinen John Wick serisi evreninde geçen olaylar dizi olacak. Starz’ın TCA söyleşisi sırasında verilen detaylara göre Keanu Reeves de bir noktada dizinin oyuncu kadrosuna dahil olacak. Dizinin oyuncu kadrosu ve yayın tarihi henüz netleşmedi. John Wick film serisi dünya çapında 300 milyon dolar hasılat elde etmiş, 3. film için hazırlıklar başlamıştı. Keanu Reeves’in başrolde yer alacağı John Wick: Chapter 3 filmi ise 17 Mayıs 2019’da  beyazperde de gösterime girecek.

Diğer dizi ve sinema haberleri için tıklayınız

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.