Kaçıran Pişman Olur! NFT Açık Arttırması İle TOGG'a Özel Sipariş Hakkı Sunuluyor!

TOGG satışı için ön sipariş hakkı sağlayan NFT açık arttırması için tarih belli oldu. Türkiye'nin ilk yerli ve milli elektrikli aracı olan TOGG için 5 Şubat günü Truemore uygulaması üzerinden çıkarttırma yapılacak ve ön sipariş hakkı verilecek.

Yayınlanma:
Kaçıran Pişman Olur! NFT Açık Arttırması İle TOGG'a Özel Sipariş Hakkı Sunuluyor!

Konu ile ilgili TOGG sosyal medya hesabı üzerinden yapılan duyuruda 2023 yılında Nisan ayından başlayarak Haziran ayının sonuna kadar öncelikli üretilerek teslim edilecek. 2023 adet TOGG aracı için sipariş hakkı verileceği duyuruldu. 100. Yıl Özel Serisi olarak üretilecek TOGG elektrikli otomobilleri için sınırlı sayıda üretim gerçekleştirilecek. Sınırlı sayıda yapılacak üretim için NFT açık arttırması uygulanarak öncelikli sipariş Hakkı sunulacak. Ön sipariş vermek için yapılacak NFT açık arttırması 5 Şubat tarihinde TOGG akıllı uygulaması olan Truemore üzerinden başlayacak. TOGG ön satışı ve açık arttırması gibi bilgileri daha detaylı bir şekilde haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Ön Sipariş İçin 3 Farklı Yöntem Sağlanacak

Türkiye'nin ilk yerli ve milli elektrikli aracı olan TOGG için ön sipariş hakkı verileceği duyurulmuştu. Bu konu ile alakalı ön sipariş hakkını elde etmek isteyenler 3 farklı yöntem üzerinden bunu gerçekleştirebilecek. 5 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek NFT açık arttırması bu yöntemlerden bir olarak dikkat çekiyor. Bu eklenti sayesinde TOGG'a ait dijital unsurlar satışa çıkarılacak. Bu satış sırasında ön plana çıkanlar aynı zamanda sipariş hakkını da elde edecekler.

togg-21-wkb7-cover.jpg

Bununla birlikte TOGG için Yeni Lig yarışması düzenlenecek. Bunun dışında ön sipariş hakkı için uygulanacak son yöntem çekiliş yöntemi olacak. Yapılan çekiliş ile belirlenen kişiler ön sipariş verme hakkına sahip olacaklar. NFT açık arttırması için kullanabileceğiniz TOGG'a ait biten uygulama olan TOGG, tüm dijital marketlerden ücretsiz bir şekilde indirilebilir. Artık yaklaşık 2 sene önce projesi başlatılan Türkiye'nin ilk ve tek yerli ve milli elektrikli aracına kavuşmak için sayılı günler kaldı. Farklı kampanyalar ve indirimlerle satışa sunulması beklenen bu araç için birçok kişi sabırsızlıkla satışa çıkarılmasını bekliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.