Kadınların Gözdesi Kia Niro’dan 2023 Mart Fiyat Listesi

Kadınların sevdiği modellerden biri olmayı başaran Kia Niro’nun Mart ayı güncel fiyat listesi belli oldu. Mart ayında çıkarılan otomobilin özellikleri ve fiyatları için detaylar..

Yayınlanma:
Kadınların Gözdesi Kia Niro’dan 2023 Mart Fiyat Listesi

İlk olarak 2021 yılı itibariyle araç piyasasında satışa sunmaya başlanan Kia Niro, çıktığı andan itibaren dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kadınların gözde otomobil modellerinden biri olmayı başaran Kia Niro, mart ayında da fiyat listesini güncelledi. Buna göre estetik çizgileriyle görsel bir şıklık yaymayı başaran modelin en güncel fiyatının ne kadar olduğu öğrenilmiş oldu.

Elektrikli Yeni Kia Niro Özellikleri

Elektrikli özelliğe sahip Kia Niro’nun göz kamaştırmayı sağlayacak tasarımı bulunuyor. Araç ile ilgili işin teknik kısımlarına bakıldığında 150 kWh güç ve 255 nm tork kapasitesine sahip. 0-100 km saatte hızlanan elektrikli araç hızını 167 km/s ile sınırlandırmış olduğunu söylemeliyiz. Enerji tüketimi konusunda kullanıcılar açısından nasıl bir performans sunacak olduğu yakından ilgilenilen bir konu olmayı başarıyor. Modele göz attığımız zaman 64.8 kwh/sa batarya kapasitesine sahip olduğunu belirtmeliyiz.

2qlxjfsmqqoi9tx5bzpxr2-c21a9d55debdd80543657d0ebca1793e-as24-kia-03-1100.jpg

Performans açısından beklentileri karşılamayı başaracak bir elektrikli araç sınıfı olmayı başaran Kia Niro, kadınlarından beğenisine hitap etmeyi başarıyor. Öyle ki araç kullanımı yapan pek çok kadın Kia Niro’nun hem pratik kullanımı hem de tasarımdan bir hayli memnun kalmış. 460 kilometre sürüş menzile sahip olan Kira Niro’yla istediğiniz yüksek performanslı bir deneyimden yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Menzil konusunda araç kullanıcılarının gönlünde taht kurmayı başaran Kia Niro’nun iç mekanına bakıldığında anahtarsız giriş ve aynı zamanda çalışma sağlamış olduğu fark ediliyor. Aracın iç mekan tasarıma göz atıldığı zaman elektronik vites paneli, yağmur sensörü, ısıtmalı direksiyon simidi, otomatik deri koltuk ve klima özelliklerine sahip olduğu fark ediliyor.

2023-kia-niro-8.jpg

Şık Tasarımlı Kia Niro Mart Ayı Güncel Fiyat Etiketi

Kia Niro araç modelinin Mart ayı güncel fiyat etiketine göz atıldığında ÖTV güncellemesiyle 380 bin TL’ye düşerken, fiyatlarının yaza doğru daha fazla artmaya başlayacak olduğunu hatırlayalım. Bu sebeple indirimli fiyatıyla piyasada yer alan Kia Niro’yu kaçırmadan almanızda fayda var.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.