Kadir Gecesi Whatsapp, Instagram resimli mesajları 2017 (Kadir Gecesi duası)

Kadir Gecesinin gelmesi ile birlikte en çok aranan kelimelerden biri Kadir Gecesi ile ilgili resimli mesajlar ve Kadir Gecesi duası oldu. İşte en güzel Kadir Gecesi resimli mesajları ve Kadir Gecesi duası.

Yayınlanma:
Kadir Gecesi Whatsapp, Instagram resimli mesajları 2017 (Kadir Gecesi duası)

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinin gelmesi ile birlikte Müslüman alemini hem bir hüzün, hem de bir sevinç kapladı. Ramazan ayının bitmesine 4 gün kala Ramazan'ın bitmesinin hüznünü yaşayan Müslümanlar, Bayramın gelmesi ile de tatlı bir sevinç ve telaşın içine girdi.

Kadir Gecesinin gelmesi ile birlikte de en çok aranan kelimelerden biri Kadir Gecesi ile ilgili mesajları oldu. İşte en güzel Kadir Gecesi resimli mesajları ve Kadir Gecesi duası.

Kadir Gecesi Duası

Euzu Billahi Mineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim

اَلْحَمْدِللهِ رَبِّ الْعَالمِينَ. وَالصَّلاَةُ وَالسَّلاَمُ عَلىَ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَ عَلىَ آلِهِ وَصَحْبِهِ أَجْمَعِينَ

Allahümme Salli âlâ Seyyidina Muhammedin ve âlâ Âli seyyidina Muhammed (Allahım peygamberimiz Hz.Muhammed'e ve aline evladu iyaline salatu selam ve esenlikler eyle )

Ey talihsizlerin sığınağı, Ey âcizlerin güç kaynağı, Ey dertlilerin tabibi, Ey yolda kalmışların yol göstereni!, Ey çaresizler çaresi! ve Ey her duada bulunana icabet eden ululuk tahtının Sultanı!

İçinde bulunduğumuz bu Kadir Gecesi hürmetine bizleri affeyle Ya Rabbi!

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.