Kadir İnanır'dan Süleyman Soylu'ya cevap

Selahattin Demirtaş'ın kitabından uyarlanan tiyatroya katılan Kadir İnanır'a tepki Süleyman Soylu'dan gelmişti. Kadir İnanır Soylu'ya cevap verdi.

Yayınlanma:
Kadir İnanır'dan Süleyman Soylu'ya cevap

Kadir İnanır'dan açıklama.

Geçen hafta Selahattin Demirtaş'ın yazdığı ve tiyatro perdesine yansıtılan bir tiyatro gösterisine Kadir İnanır da katılım göstermişti. Ancak bu katılım tepki çekmişti.

Yeşilçam'ın efsane ismi Kadir İnanır, HDP'nin eski eş genel başkanı ve terörden tutuklu olan Selahattin Demirtaş 'ın kaleme aldığı kitabından uyarlanan tiyatro oyununa gitmişti. Kadir İnanır bu tiyatro gösterisine katılması ile ilgili "Orada insanları barışa teşvik var, barış için oradaydık. Öyle ufak şeylere takılmayın" ifadelerini söyledi.

Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'nde , terör suçlaması ile tutuklu halde bulunan Selahattin Demirtaş, geçen sene bir kitap yazdı. Demirtaş'ın kaleme aldığı Devran adlı kitabından uyarlanan tiyatro oyununu izleyenler arasında Yeşilçam'ın usta ismi Kadir İnanır da yer aldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tiyatroyu eleştirmiş ve o tiyatroyu izlemeye gidenlere tepki göstermişti.

Süleyman Soylu, Kadir İnanır ile ilgili "Eksik yapmışsınız Kadir Efendi" demişti.

KADİR İNANIR'DAN CEVAP GELDİ 'ÖYLE UFAK ŞEYLERE TAKILMAYIN'

İstinye Park'da basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kadir İnanır, , "Orada insanları barışa teşvik var, barış için oradaydık. Öyle ufak şeylere takılmayın" diyerek yanıt verdi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.