Kahraman Polisimiz Fethi Sekin Canı Pahasına Büyük Faciayı Önledi | Son Dakika

İzmir'de meydana gelen patlamanın ayrıntıları ortaya çıktı. Adliye girişinde görevli olan polis Fethi Sekin'in kahramanca mücadelesi ile teröristlerin asıl amacına ulaşamadığı ve büyük bir faciayı engellediği belirtildi. İşte kahraman polisimizin önlediği büyük facia.

Yayınlanma:
Kahraman Polisimiz Fethi Sekin Canı Pahasına Büyük Faciayı Önledi | Son Dakika

İzmir polis ekipleri, kahraman ve dik duruşu sayesinde Bayraklı'da bulunan Adliye binası önünde gerçekleşen bombalı saldırı, amacına ulaştırılmadı.

Saat 16.00 sularında meydana gelen olayda, iki teröristin içinde bulunduğu bomba yüklü araç ile bombalı hain saldırı düzenlemek için Adliye önüne gelen hainleri, polis ekipleri fark etmiş ve onları amacına ulaşmadan etkisiz hale getirdi.

Kahraman Polisimiz Fethi Sekin Faciayı Önledi

Alınan bilgilere göre daha büyük bir zayiat verme amacı içinde yapılan bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Fethi Sekin, bombalı aracı fark etmiş ve onlara engel olmak isterken şehit olmuştur. İzmir Valisi tarafından yapılan açıklamada Adliyeye yönelik saldırı düzenlemek isteyen hainleri fark eden polisin müdahalesi ile kaçmaya çalışan hainler, bombalı aracı erken infilak etti. Polis ekiplerimiz kaçmaya çalışan teröristler ile çatışmaya girdi ve 3 teröristten 2'sini öldürerek etkisiz hale getirildi.

Bilanço

İzmir Valisi tarafından yapılan açıklamada 1 polis ve 1 adliye çalışanının şehit olduğu 6-7 civarında ise yaralı olduğu belirtildi. Öte yandan Doğan Haber Ajansı'nın geçtiği bilgiye göre aralarında polislerin de olduğu 11 kişinin yaralandığı belirtildi.

Teröristlerin Üzerinden Çıkan Mühimmatlar

Teröristlerin üzerinden 2 kalaşnikof marka silah, 2 RPG tanksavar ve 8 el bombası çıktığı açıklandı.

Bir Bombalı Araç Şüphesi

İzmir Valisi tarafından yapılan açıklamada bölgede bir şüpheli aracın daha olduğu ve bunun da kontrollü olduğu patlattığı belirtildi.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İzmir

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.