Kahraman Şehidimiz Fethi Sekin'in Cenazesi Memleketi Elazığ'a Getirildi

İzmir'de meydana gelen hain saldırıda şehit olan kahraman polisimiz Fethi Sekin'in cenazesi, memleketi Elazığ'a getirildi.

Yayınlanma:
Kahraman Şehidimiz Fethi Sekin'in Cenazesi Memleketi Elazığ'a Getirildi

Önceki gün İzmir'de Adliye Sarayı önünde gerçekleşen hain saldırıyı canı pahasına önleyen ve patlama ile ardındna çıkan çatışmada şehit olan kahraman polisimiz Fethi Sekin'in cenazesi memleketi Elazığ'a getirildi.

Şehit polis memuru Fethi Sekin'in cenazesi, uçakla memleketi Elazığ'a getirildi. Askeri uçak ile Elazığ'a getirilen şehidin cenazesi, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 8'inci Kolordu Komutanı Korgenerel Yılmaz Uyar, Emniyet Müdürü Doğan Cangül, İl Jandarma Komutanı Albay Özay Eryürek, şehidin yakınları ve çok sayıda kişi tarafından karşıladı. Şehit polis memuru Sekin’in cenazesi daha sonra Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü.

Evli ve 3 çocuk babası şehit polis memuru Fethi Sekin'in, ayrıca 7 kardeşten biri olduğu öğrenildi. Şehit polis Fethi Sekin’in cenazesi yarın öğlen namazı ve ardından kılınacak cenaze namazından sonra Baskil İlçesi'ne bağlı Doğancık Köyü'nde toprağa verilecek.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, terör operasyonlarından, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Elazığ

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.