Kalbimdeki Deniz Son Bölümü Yine Nefesleri Kesi-Mustafa ile Ece Yakınlaşıyor Mu? Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Ekranların yeni dizisi Kalbimdeki Deniz, önceki akşam yayınlanan son bölümü ile yine izleyicileri ekran başına kilitledi. İşte Kalbimdeki Deniz dizisinin son bölümünde yaşanan olaylar ve yeni bölüm fragmanı.

Yayınlanma:
Kalbimdeki Deniz Son Bölümü Yine Nefesleri Kesi-Mustafa ile Ece Yakınlaşıyor Mu? Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Fox ekranlarının yeni dizisi Kalbimdeki Deniz, önceki akşam ekranlara gelen yeni bölümü ile yine binlerce izleyiciyi televizyon başına kilitledi. Kalbimdeki Deniz, dün akşam yayınlanan 11. bölümü ile yine nefesleri kesti. Peki Kalbimdeki Deniz'in son bölümünde neler yaşandı? Diziyi televizyondan izleyemeyen binlerce kişi, dün yayınlanan son bölümde yaşanan olayları internet üzerinden araştırmaya başladı. İşte Kalbimdeki Deniz dizisinin önceki akşam ekranlara gelen yeni bölümünde yaşanan olaylar.

Deniz'in Bebeğini Kaybetmesine Hülya ve Şebnem Sevinir

Kalbimdeki Deniz'in son bölümünde bebeğini kaybeden Deniz'in bu durumuna Şebnem ve Hülya çok sevinir. Murat ise Deniz'e bu konuda destek olmak için elinden gelen her şeyi yapar. Öte yandan Şebnem ile Diyar buluşurlar fakat ikili, bunu herkesten gizleme kararı alır.

Öte yandan Hülya, Fikriye'nin Ece'yi rezil etmek için yaptıklarına büyük tepki gösterirken, Ece ile Fikriye arsındaki düşmanlık hat safhaya ulaşmıştır. Figen'in ve Fikriye'nin tüm oyunlarına rağmen Mustafa, Ece ilse sürpriz bir şekilde yakınlaşır ve Ece'nin kalbini fetheder. Bu durum sonrasında ise Ece, evdekiler ile ilk kez sıcak  ilişkiler kurmaya başlar. Tam her şey rayına oturuyor derken, ortalık yine karışır.

Son bölümün yayınlanmasının ardından ise yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanın yayınlanması ile bazı sorular cevabını bulur. İşte Kalbimdeki Deniz'in yayınlanan son bölüm fragmanı.

Magazin haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.