Kalkınma ve Ulaştırma Bakanlığına Ait Atama Kararları Resmi Gazetede (17 Kasım)

Kalkınma Bakanlığı ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına ait atama kararları 17 Kasım sayılı Resmi Gazete sayısında.

Yayınlanma:
Kalkınma ve Ulaştırma Bakanlığına Ait Atama Kararları Resmi Gazetede (17 Kasım)

17 Kasım Perşembe tarihli Resmi Gazete sayısında Kalkınma Bakanlığı ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına ait atama kararı yayımlandı.

Resmi Gazetenin son sayısında yer alan atama kararları ;

Kalkınma Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine, Harran Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdulkerim Gök'ün atanması, ilgili maddeler gereği uyun görülmüştür.

Abdulkerim Gök Kimdir?

1970 yılında Şanlıurfa’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Şanlıurfa'da tamamlayan Gök, 1994 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünden mezun oldu.

Abdulkerim Gök, 1996 senesinde Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Maliye Bölümünde Araştırma Görevlisi olarak akademik hayatına başlangıç yaptı. 1997 senesinde lisansüstü eğitimini tamamlamak üzere Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde göreve başlayan Gök, 1998 yılında “Türkiye’de Sosyal Güvenlik Sisteminin Yapısı ve SSK Uygulaması Örneği” konulu tezi ile yüksek lisans, 2002 yılında da “Bölgelerarası Dengesizliklerin Giderilmesinde Maliye Politikasının Rolü ve GAP Örneği” konulu tezi ile de doktorasını tamamlayarak aynı yıl Harran Üniversitesindeki görevine Yrd. Doç. Dr. olarak başlangıç yapmıştı.

Ayrıca Yenişafak ve Dünya gazetesinde ekonomi alanında yazılar yazan GÖK, İngilizce bilmektedir. GÖK, evli olup Ayşenur ve Ahmet Burak isimli iki çocuk babasıdır.

Ulaştırma Bakanlığına Ait Atama Kararı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Tersaneler ve Kıyı Yapı Genel Müdürlüğüne, Bakanlık Müşaviri Salim Özpak'ın atanması, ilgili maddeler gereği uygun görülmüştür.

Gündem haberlerinden ve resmi gazete haberlerini takip etmek için 5haber.com'u takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.