Kalp Krizi Geçiren Gazeteci Tayfun Talipoğlu 55 Yaşında Öldü (Tayfun Talipoğlu Kimdir?)

Ünlü Gazeteci Tayfun Talipoğlu, gece saatlerinde bir anda fenalaştı. Kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Talipoğlu, 55 yaşında hayata gözlerini yumdu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Kalp Krizi Geçiren Gazeteci Tayfun Talipoğlu 55 Yaşında Öldü (Tayfun Talipoğlu Kimdir?)

Ünlü gazeteci Tayfun Talipoğlu hayatını kaybetti.

İzmir'in Konak İlçesinde bulunan evinde fenalaşan ve hastaneye kaldırılan Tayfun Talipoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve 55 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Bugün gece saat 01.00 sularında Gazeteci Tayfun Talipoğlu Konak'taki Göztepe Mahallesi 76 Sokak'ta buluan evinde bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Evde bulunan arkadaşının haber vermesi üzerine eve gelen sağlık ekipleri Talipoğlu'na evde ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra ambulansla Katip Çelebi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan ve tedavi altına alınan, televizyonlarda 'Bam Teli' programı ile tanınan ünlü gazeteci Talipoğlu, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Kalp krizi sonucu yaşama veda ettiği değerlendirilen Tayfun Talipoğlu'nun kesin ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak,

Tayfun Talipoğlu Kimdir?

1962 yılında Kars'ta dünyaya gelen Tayfun Talipoğlu, Malatya Şeker İlkokulu ve Eskişehir Yunus Emre İlkokulunda ilkokul eğitimini tamamladı. Ortaokulu da Eskişehir'de bitiren Talipoğlu, liseyi Ankara'da bitirdi. Daha sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü 1983 yılında bitiren Talipoğlu, siyasi görüşü nedeniyle o yıllarda kaymakam yapılmadı.

Gazetecilik hayatını Milliyet Gazetesinde muhabir olarak başlayan Talipoğlu, Star1 ve Atv'de de muhabirlik yaptı. daha sonra sırasıyla Ntv, Trt ve Tv8'de muhabirlikte yapan Talipoğlu, Halk Tv'de Bamteli adlı programı sundu. Öte yandan Takvim, Yeni Yüzyıl ve Cumhuriyet Gazetelerinde de köşe yazarlığı yapmıştır.

Kitapları ve Kasetleri

Benim Yolum, Ne Çoktular Ne Kadar Çocuktular, Eskiyen Yüzümün Yeni Gülümseyişi, Çoluk Çocuk Yazıları, Eşekle Gelen Aydınlık yayınlanmış kitaplarıdır. Seyyah ve Bam Teli Yol Müzikleri adlı şiir ve türkü kasetleri de vardır.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.