Kamu Kurumları Mart Ayında 989 Sağlık Personel, İşçi ve Memur Alımları Yapacak!

Resmi Gazetede Kamu kurumlarının personel, işçi ve memur alımlarına ilişkin yayımlama yapıldı. Buna göre Kamu Kurumları tarafından Mart ayında 989 personel alımı yapılmaya başlanacak.

Yayınlanma:
Kamu Kurumları Mart Ayında 989 Sağlık Personel, İşçi ve Memur Alımları Yapacak!

Kamu Kurumları memur alımlarını Mart ayı itibariyle yapmaya başlayacak. Pek çok kuruluş tarafından çeşitli pozisyonlarda çalıştırmak üzere personel, işçi alımları yapılmaya başlanacak. Mart ayı için alımların yapılacak olduğuyla ilgili açıklama yapıldı. Memur alımlarının yapılacak olduğunun açıklaması yapıldıktan sonra hangi kadrolarda kaç kişi alınacak olduğu merak edilenler arasında yer alıyor.

Kamu Kurumları Mart Ayı İlanları Başladı!

Kamu Kurumları Mart ayı ilanlarına başlarken, memur olmak isteyenler için fırsat yaratıldı. Böylelikle Devlet bünyesinde kadrolu ya da sözleşmeli olmak üzere çalışma hakkından yararlanmaya başlanmış olacak. Kamu kurumları tarafından açıklanan yeni ilan bildirisi sonrasında Balıkesir Üniversitesi, Bursa Uludağ Üniversitesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Galatarasay Üniversitesi alımlarını başlatmış olacak.

Kurumlar nezdinde yapılacak toplam kişi sayısının ne kadar olacağı da memur olmak isteyenler açısından bir hayli önem arz ediyor. Kamu kurumları tarafından yapılacak alımlara göz atıldığında 989 memur alımlarının yapılacak olduğuna dair açıklama geldi.

Kamu Kurumları 989 Memur, İşçi Alımları Kadroları

Kamu kurumları 989 memur ve işçi alımlarını Mart ayında gerçekleştirmeye başlayacak. Memur olmak isteyenlerin sabırsızlıkla beklemiş olduğu alımlar yapılacak. Böylelikle temizlik personeli, boyacı, bahçıvan, teknisyen, Bulaşıkçı, psikolog, eczacıi Biyolog, Büro personeli, ATT hasta bakıcı, Matbaa teknolojisi gibi pek çok pozisyonda alım yapılmaya başlanmış olacak.

Kamu personel alımları ile ilgili olarak sürekli güncellemeler yapılmaya devam ediliyor. Doğal olarak memur olmak isteyenler alımları kovalmaaya başlarken, 989 personel ve işçi alımlarının yapılacak olduğuna dair duyuru sonrasında gözler alımlara çevrildi. Mart ayının gelmesini sabırsızlıkla bekleyenler, KPSS şartı olacak mı diye sorgulamalarını yapıyor. Birçok kurum tarafından yapılacak memur alımlarının özel detaylarına bakıldığında KPSS şartı olmayacak. Fakat başvuru yapacak olanlar için aranılan şartlardan biri de 2 yıl deneyim şartı olacak. Ayrıca alımlarda lisans ve önlisans mezunu ön planda olacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.