Kamuya İşçi Alımı İçin Harekete Geçildi! B Ehliyetli Kamu İşçi Alımı Yapılacak

Kamuya B ehliyetli işçi alımı yapacak. Kamu bünyesinde çalışmak isteyen adaylarda B ehliyetli olması aranacak.

Yayınlanma:
Kamuya İşçi Alımı İçin Harekete Geçildi! B Ehliyetli Kamu İşçi Alımı Yapılacak

İŞKUR Resmi sitesinde Kamuya işçi alımı yapılacağına dair yayımlama geldi. B sınıfı ehliyetine sahip olan adaylar kamu işçi alımları için başvurularını yapabilecek. İlanda alımlar ile ilgili hangi şartların taşınması gerektiğiyle ilgili bilgi verildi. Buna göre yayımlanan ilanda en az Önlisans mezunu olma şartı aranırken, önlisans ve lisans mezunları da açılan ilana başvuru yapma hakkına sahip olacak.

Kamuda kadrolu şekilde çalışmak isteyenler işçi alım için başvurularını hızlı şekilde yapmaya başlayabilir. En az önlisans olmak üzere alımlar yapılmaya devam edilirken kamuda çalışma imkanına sahip olabileceksiniz.

2-005.jpg

Kadrolu Kamu İşçi Alımı İçin İstenen Şartlar Belli Oldu!

Kadrolu şekilde çalışmak isteyenler için mutlu eden yeni bir ilan geldi. İŞKUR sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanın detaylarına inildiğinde Antalya İli Döşemealtı Belediyesine 2 kadrolu işçi alımı yapılacak olduğunun açıklaması yapıldı. En az önlisans mezunu olmak üzere Belediyeye yapılacak büro işçi alım sayısının 2 olduğu belirtildi. Antalya İli Döşemealtı Belediyesine başvurusunu yapmak isteyenler personel alımına dair başvurularını hızlı şekilde yapmaya başlayabilir.

Eğitim ile ilgili şartlarında belirlenmiş olduğu ilana göz atıldığında başvuru yapacak adayların en az önlisans mezunu olmalarına bakılacak. Büro işçisi olarak kadrolu memur olarak çalışmak isteyen adayların başvuru tarih ve sürecine de mutlaka dikkat etmesi gerekiyor.

2-003.webp

Kadrolu Büro İşçisi Alımı Son Başvuru Tarihi Açıklandı!

İŞKUR aracılığıyla kamuya toplamda 2 kadrolu büro işçisi alınacak olduğu söylenmişti. Bunun üzerine başvurularını yapacak olanlar için merak edilen konulardan biri son başvuru tarihinin ne zaman yapılacak olduğu. Kadrolu büro işçisi son başvuru tarihi ne zaman yapılacak olduğuyla ilgili net bir bilgi verilirken, adaylar için yapılacak son başvuru tarihin de 26 Şubat olduğu belirtildi. Böylelikle kadrolu büro işçisi olarak çalışmak isteyenler elini çabuk tutarak başvurularını yapmaya başlayabilir. Başvuru işlemleri elektronik ortamlar aracılığıyla sorunsuz şekilde yapılmaya başlanmış olacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.