Kapadokya'da Bir Balon Faciası Daha Oldu: 1 Ölü , 20 Yaralı (İlk Görüntüler)

Alınan son dakika bilgilerine göre Kapadokya'da bir balon faciası yaşandı. Yaşanan faciada 1 kişi hayatını kaybederken 20 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Kapadokya'da Bir Balon Faciası Daha Oldu: 1 Ölü , 20 Yaralı (İlk Görüntüler)

Son dakika haberi Kapadokya'dan geldi. Alınan son bilgilere göre Kapadokya Bölgesinde bulunan Göreme'de ters rüzgarın etkisiyle sürüklenerek elektrik tellerine çarpan sıcak hava balonunda bulunanlardan 1 kişi hayatını kaybetti. Kazada 20 kişi de yaralandı.

Bölgeden alınan son dakika bilgilerine göre bugün sabah saatlerinde Göreme'de kalkan bir sıcak hava balonu, Ürgüp-Ortahisar arasında bulunan bölgede ters rüzgar nedeniyle yüksek gerilim taşıyan tellere çarptı ve çarpmanın etkisi ile sert bir iniş yaptı. Meydana gelen feci olay sırasında 1 kişi hayatını kaybederken, 20 kişi yaralandı.Olayda yaralananlar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla çevrede bulunan hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Nevşehir'de geçtiğimiz şubat ayında sıcak hava balonunun sert iniş yapması sonucu Danimarkalı bir turist hayatını kaybetmişti. 14 Mart'ta ise sıcak hava balonlarının rüzgar nedeniyle sert iniş yapması sonucu yaralanan 49 turist tedavi altına alınmıştı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, kamu haberlerinden, yerel haberlerden, politika haberlerinden, Türkiye haberlerinden, dünya haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.