Karabük'te Öğrenci Servisi Kazası: 4 Öğrenci ve Şoför Yaralandı | Son Dakika

Karabük'te meydana gelen olayda hafriyat kamyonu öğrenci servisine çarptı. Çarpma sonucu meydana gelen kazada şoför ile 4 öğrenci yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Karabük'te Öğrenci Servisi Kazası: 4 Öğrenci ve Şoför Yaralandı | Son Dakika

Bir öğrenci servisi kazası haberi de Karabük'ten geldi. Karabük'te meydana gelen trafik kazasında hafriyat kamyonu ile öğrenci servisi çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen kazada servis minibüsü şoförü ve 4 öğrenci yaralandı.

Bugün akşam saatlerinde Karabük-Kastamonu yolu Bostanbükü Köyü Kavşağı’nda meydana gelen olayda, Kastamonu yönüne gitmekte olan ve 61 yaşındaki Şaban Karadayı yönetimindeki 78 BZ 871 plakalı hafriyat kamyonu, iddiaya göre kavşaktan kontrolsüz çıkan 26 yaşındaki İbrahim Dırmukcu yönetimindeki 78 S 0073 plakalı öğrenci taşıyan minibüse yandan çarptı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında, minibüs sürücüsü ile 4 lise öğrencisi yaralandı. Yaralılar, bölgede bulunan vatandaşların haber verilmesiyle gelen ambulanslarla özel hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kamyon sürücüsü Şaban Karadayı ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konya'da Öğrenci Servisi Kazası

Kaza, bugün saat 08.00 Cihanbeyli- Konya karayolu Meteoroloji Müdürlüğü karşısında meydana geldi. Cihanbeyli Sağlık Meslek Lisesi'ne öğrenci taşıyan servis otobüsü, iddiaya göre buzlanma nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 2 öğrenci yaşamını yitirdi, 4'ü ağır 16 öğrenci de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından  haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Karabük

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.