Karabük'te Otomobil Mobese Direğine Çarptı: 2 Kişi Öldü , 1 Yaralı

Alınan son dakika bilgilerine göre soğuk hava ve gizli buzlanma nedeniyle Karabük'te kaza oldu. Akşam saatlerinde meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Karabük'te Otomobil Mobese Direğine Çarptı: 2 Kişi Öldü , 1 Yaralı

Soğuk hava ve buzlanma nedeniyle trafik kazaları olmaya devam ediyor. Son olarak alınan habere göre Karabük'ün Yenice İlçesi'nde karlı yolda kontrolden çıkıp mobese direğine çarpan hafif ticari araçtaki 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada 1 kişi de yaralandı.

Bugün akşam saatlerinde Karabük-Zonguldak karayolunun Balıkısık 1 Tüneli çıkışında meydana geldi. Karabük yönünden Yenice yönüne giden ve 42 yaşındaki Zekeriya Cebeci yönetiminde olduğu belirlenen 67 AN 187 plakalı hafif ticari araç, karlı yolda kayınca kontrolden çıktı. Yoldan çıkan araç mobese kameralarının bulunduğu direğe çarptı. Kazada, hurdaya dönen araçta sıkışan sürücü Zekeriya Cebeci ile 50 yaşındaki Şah İsmail Kör hayatını kaybetti, 23 yaşındaki Şevki Köroğlu ise kazada yaralandı. Köroğlu, olay yerine sevk edilen ambulansla kaldırıldığı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.

İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan Cebeci ile Kör'ün cesetleri morga kaldırdı.

Buzlanma nedeniyle bugün akşam saatlerinde Şanlıurfa'da bir kaza daha oldu. Kazada aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Karabük

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.