Karayip Korsanları Salazar'ın İntikamı'ndan 2 tv spotu (Vizyon tarihi)

Dünya üzeride en çok izlenen serilerden olan Karayip Korsanları serisinin yeni filmi için geri sayım başladı. Peki Karayip Korsanları ne zaman vizyona girecek? Karayip Korsanları Sanlazar'ın intikamı filmi nerede çekildi? İşte detaylar ve Karayip Korsanları'nın yayınlanan yeni tv spotları.

Yayınlanma:
Karayip Korsanları Salazar'ın İntikamı'ndan 2 tv spotu (Vizyon tarihi)

Dünya genelinde milyonlarca takipçisi olan ve yeni filmi büyük bir merakla beklenen Karayip Korsanları filminden 2 yeni Tv spotu geldi. İşte yayınlanan o tv spotları ve filmin detayları.

26 Mayıs'ta Sinemalarda

Büyük bir heyecan ve merakla beklenen Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı filmi 27 Mayıs Cuma günü tüm dünyada sinemalarda izleyici ile buluşacak.

Yeni Film Kararı Ne Zaman Verildi?

Filmin yapım öncesi Gizemli Denizlerde filminin 2011 yılı başlarında yayınlanmasından kısa süre önce Terry Rossio'nun senaryoyu yazmasıyla başladı. 2013 yılının başlarında yeni bir senaryo yazması için Jeff Nathanson tutuldu. Öte yandan Jhonny Depp, Nathanson'un yazım süreciyle ilgilenmeye başladı. Yayın tarihi başlangıçta 2015 olarak ayarlanmıştı fakat senaryo ve bütçe sorunlarından dolayı 2016 ve sonra 2017'ye kadar ertelendi.

Film Nerede Çekildi?

Temel çekimler Şubat 2015'de Avustralya'da başladı ve Temmuz 2015'de sona erdi. Film 26 Mayıs 2017'de Disney Dijital 3D olarak yayınlanması üzerine ayarlandı.

İşte yayınlanan tv spotları.

Sinema haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.