Karayolları 640 Sözleşmeli Personel Alımı İçin İlan Yayımladı (Başvurular Başladı)

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından DPB'de yayımlanan duyuruda 640 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte ilanın detayları ve başvuru şekli ile başvuru tarihi.

Yayınlanma:
Karayolları 640 Sözleşmeli Personel Alımı İçin İlan Yayımladı (Başvurular Başladı)

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan son dakika açıklamasında göre sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan duyuruda Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam etmek üzere 640 sözleşmeli personelin alımının yapılacağı duyuruldu.

KGM tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 4 üncü maddesinin (B) fıkrası hükümleri ile 6.6.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar" a göre Genel Müdürlüğümüz Merkez ve Taşra teşkilatında istihdam edilecek 640 adet sözleşmeli personel pozisyonuna Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından doğrudan yapılacak merkezi yerleştirme ile personel istihdam edilecektir.

Başvuru

Söz konusu yerleştirme işlemine dair duyuru ve ilgili kılavuzlar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde (www.osym.gov.tr) yayımlanmıştır. Adaylar tercihlerini 12-18 Nisan 2017 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebileceklerdir. İnternetten tercih gönderme işlemleri, 18 Nisan 2017 tarihinde saat 23:59’da sona erecektir."

Yerleştirme işlemlerinin sonuçlanmasından sonra yerleşen adaylara ilişkin duyurular Karayolları Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, gelişmelerden, kamu personeli alım haberlerinden, memur haberlerinden, memur alım ilanlarından, ösym haberlerinden, dpb haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.