Karayollarında çalışan 813 taşeron işçi kadroya alındı-Sıra diğer taşeron işçilerde

Son dakika açıklaması geldi. Gelen son dakika açıklamasında Tekirdağ'da çalışmakta olan 813 taşeron işçinin kadroya alındığı belirtildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Karayollarında çalışan 813 taşeron işçi kadroya alındı-Sıra diğer taşeron işçilerde

Tekirdağ’ın da yer aldığı Karayolları 1’inci Bölge Müdürlüğü bünyesinde taşeron olarak çalışan 813 işçi, kadroya alındı. İşçiler kadroyu kurban kesip, birlikte yemek yiyerek kutladı.

Tekirdağ’da Atatürk Bulvarı üzerindeki bir düğün salonunda bir araya gelen Karayolları 1. Bölge Müdürlüğünde çalışan taşeron işçiler, kadro sevinçlerini kurban kesip davul- zurna çaldırarak kutladı. Tekirdağ’daki toplantıya Yol- İş Genel Başkanı Ramazan Ağar, 1’inci bölge müdür yardımcıları, otoyolları başmühendisleri, Yol-İş sendikası genel merkez yöneticileri ve işçiler katıldı. İstanbul Yol-iş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Ahmet Uçar, taşeron işçilere kadro müjdesi verdiklerini ifade ederek, "Bugün burada Karayolları 1. bölgede çalışan taşeron işçilerimize kadro müjdesi vermek için toplandık. Şu anda toplam 813 işçi arkadaşımız kadroya geçti. Bu arkadaşlarımız Hendek’ten Gelibolu’ya kadar alanda yani Marmara bölgesinde görevli işçi arkadaşlarımız. Türkiye genelinde, 19 Ekim 2015 tarihinden 15 Temmuz 2016 tarihine kadar toplamda 9917 taşeron işçi arkadaşımız kadroya geçirildi. Bugün burada hayırlı olsun töreni için bir araya geldik. Tüm Karayolları teşkilatımıza bu tören hayırlı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından kadroya alınan işçiler, kurban kesip birlikte yemek yiyerek kadroya alınmalarını kutladı.

Son taşerona kadro açıklamaları için TIKLAYIN

Taşerona kadro haberlerinden, işçi haberlerinden, son dakika haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için Facebook sayfamızı beğenebilir, grubumuza üye olabilir ve arkadaşlarınızı gruba üye yapabilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.