Karısını Yatak Odasında Başka Erkekle Yakaladı: Sonrası Dehşet..

Tekirdağ'da meydana gelen olayda, fabrikadaki işi erken biten işçi, eve döndüğünde korkunç manzara ile karşılaştı.

Yayınlanma:
Karısını Yatak Odasında Başka Erkekle Yakaladı: Sonrası Dehşet..

Son dakika haberi Tekirdağ'dan geldi. Alınan son bilgilere göre Tekirdağ'ın Saray İlçesinde bir fabrikada çalışan işçi eve döndüğünde dehşet bir görüntü ile karşılaştı.

Tekirdağ'ın Saray İlçesinde bulunan bir fabrikada işçi olarak çalışan 35 yaşındaki Tayfun V. isimli kişi gece vardiyasında iş yoğunluğunun sona ermesinin ardından erken saatte eve geldi. Saat 23.00 sularında eve gelip üzerini değiştirmek için yatak odasına giren fabrika işçisi Tayfun V. burada eşi 30 yaşındaki Kader V. ve sevgilisi olduğu iddia edilen 31 yaşındaki Serkan S. ile karşılaştı. Karısı ile erkek arkadaşını yatak odasında bu şekilde gören Tayfun V., gördüğü manzara karşısında çılgına döndü. Çılgına dönen Tayfun V., Serkan S.’ye saldırdı.

Tayfun V.'nin saldırı sonrası Serkan S. kaçmaya çalıştı. Bu sırada mutfaktan bıçak alan koca, Serkan S.’yi evin kapısının önünde yakaladı ve art arda darbelerle bıçaklamaya başladı. Cinnet getiren koca, karısı Kader V.’yi de içeri gelerek bıçakladı.

Komşuları Yetişti

Çığlıkları duyan komşular durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. İçeri giren ekipler, aldatılan Tayfun V.'yi güçlükle etkisiz hale getirip, gözaltına aldı.

Ambulansların olay yerine gelmesiyle sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalede bulundu. Sağlık ekipleri Serkan S.’nin olay yerinde, aldığı bıçak darbeleri sonrası hayatını kaybettiğini tespit ederken, yaralanan Kader V. ise ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Serkan S.’nin cesedi olay yerindeki incelemelerin ardından otopsisi yapılması için adli tıp kurumuna gönderilmek üzere Saray Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekiplerinin, olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.