Karlov Suikastini Günler Önce Duyuran FETÖ, Şimdi de Siyasileri ve İtirafçıları Tehdit Etti

Terör örgütü FETÖ'nün lideri Fethullah Gülen, yaptığı son konuşmasında siyasileri ve itirafçıları hedef gösterdi. Karlov suikastını günler öncesinde duyuran örgütün bu sefer ülkeyi karıştırmak için hedefi siyasiler ve itirafçılar olacak. İşte yapılan o açıklamalar.

Yayınlanma:
Karlov Suikastini Günler Önce Duyuran FETÖ, Şimdi de Siyasileri ve İtirafçıları Tehdit Etti

Rus Büyükelçi Karlov suikastini günler öncesinden 'Büyükelçiler Güvende Değil' haberi ile duyuran FETÖ'nün bu seferde hedefinde siyasi isimler ve itirafçılar var.

Yeni Şafak Gazetesinde yer alan habere göre ABD'nin Pensilvanya Eyaletinde yaşamakta olan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, örgüt üyelerine seslendiği son konuşmasında Türkiye'deki siyasileri ve itirafçıları tehdit etti.

Elebaşı Fethullah Gülen örgüt üyelerine seslendiği konuşmasında, "Öyle bir suikast ki, zahiren bazı siyasileri ve itirafçı kılıklı müfterileri hedefe koyacaklar. Şimdi bu itirafçılardan endişem benim, iftiracılardan daha doğrusu. Onlar için de bir şey yapabilirler. Dolayısıyla buna da derler ki, 'hizmet yaptı, çünkü daha evvel içlerindeydi. İhanet ettiğinden dolayı cezalandırdılar.' Bunu da yapabilirler. Herkes bilmeli.

Şimdi ise ayağa düşmüş bir şey var: MHP'den mi, CHP'den mi, bir insanı öldürtmek suretiyle bir de onlarda Hizmet Hareketi'ne karşı antipati uyarma… Doğrudan doğruya, karar alınmış; sadece maktulü belirleme kalmış. “Kimi yaparsak, isabetli davranmış oluruz?!. Kimi yaparsak turnayı gözünden vurmuş oluruz?!.” Maktulü belirleme mevzu kalmış sadece. Bu da ayağa düşmüş, dillere düşmüş. Hapishaneler koydukları o insanlar için de bir başkaldırma tablosu göstermek suretiyle ateş etme öldürmek suretiyle, işte bakın bunlar terörist filan dedirtme meseleleri konuşulan şeylerdir.”

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.