Kartal defansa aradığı kanı buldu Dünyaca ünlü stoper Beşiktaş yolunda

Stoper eksiğini yeni sezonda gidermek isteyen Beşiktaş, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Bayern'in yıldız defans oyuncusu Benatia ile ilgilenen Beşiktaş, yıldız oyuncuyu kadrosuna almak için çalışmaları hızlandırdı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Kartal defansa aradığı kanı buldu Dünyaca ünlü stoper Beşiktaş yolunda

UEFA Şampiyonlar Liginden talihsiz bie şekilde elenen ve Avrupa Ligi'ne de müthiş bir mücadele sonrası penaltı atışları ile veda eden Beşiktaş, Lig şampiyonluğuna kilitlenmiş durumda.

Lig'de liderliğini sürdüren Beşiktaş, lig şampiyonluğunun yanı sıra gelecek sezon için de hazırlıklara başladı. Teknik heyet ve yönetim, ilk olarak eksik bölgeler için transfer çalışmalarına başladı. Bu nedenle de ilk takviye defansın göbeğine yapılacak.

Son karşılaşmalarda defansta ciddi hatalar yapan Beşiktaş, Marcelo'nun yanına doğru ismi bir türlü bulamadı. Bu nedenle yeni sezonda hem ligde hem de Avrupa'da başarı hedefi olan Beşiktaş, defansını da sağlama almak istiyor. Şenol Güneş'in direktifleri ile harekete geçen yönetim, Marcelo, Mitrovic ve Tosic'in yanına dünyaca ünlü bir isim alma kararı aldı.

Bu nedenle ilk hedef Juventus'ta forma giymekte olan Bayern Münihli Benatia'yı radarına alan siyah beyazlı yönetim, görüşmeler için düğmeye bastı. Roma'dan 26 milyon euroluk bonservis ile Bayern'e giden Benatis, burada bekleneni karşılamayınca Juventus'a kiralandı.

Sezon sonunda Bayern'e dönecek olan Benatia için Bayern'in oyuncunun menajerine takım bulmasını istediği bilgisi alındı.

Menajer ile yapılan ilk görüşmelerde oyuncunun bonservis bedelinin çok gelmesi, transferi az da olsa zora koyarken, yönetim pazarlıkla bu rakamı daha makul seviyelere indirme peşinde.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.