Kartal Vodafone Arena'da Puan Kaybetti: Beşiktaş: 2 Kayserispor: 2 (Maç Sonucu)

Spor Toto Süper Lig 24. hafta karşılaşmasında evinde Kayserispor'u konuk eden Beşiktaş son dakikalarda bulduğu gol ile sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılmayı başardı. İşte karşılaşmanın detayları.

Yayınlanma:
Kartal Vodafone Arena'da Puan Kaybetti: Beşiktaş: 2 Kayserispor: 2 (Maç Sonucu)

Spor Toto Süper Lig'in 24. hafta karşılaşmasında evinde Kayserispor'u konuk eden Beşiktaş, ilk yarısı berabere biten karşılaşmada son dakikalar oynanırken rakibi ile 2-2 eşitliği sağladı.

Vodafone Arena'da oynanan karşılaşmanın ilk yarısı dengeli sona erdi. Golsüz biten ilk yarının ardından ikinci yarıda iki takımda vites yükseltti.

İkinci yarının başlaması ile birlikte pozisyonlarını arttıran iki takımdan ilk golü Beşiktaş buldu. Dakikalar 55'i gösterdiğinde Oğuzhan'ın kullandığı köşe vuruşunda top savunmadan sekti ve arka direkte bekleyen Aboubakar'ın önüne düştü.

Gol sonrasında baskısını arttıran Beşiktaş'a şok Umut Bulut'tan geldi. Galatasaraylı eski oyuncu 64. dakikada beraberliği sağladı.

Beraberlik sonrasında kontrolü tekrar eline alan Beşiktaş, yediği ikinci gol ile bir şok daha yaşadı. Sağ kanattan içeri sokulan Deniz'in çevirdiği topa Andreas Beck ters vurdu ve top Beşiktaş ağlarına gitti.

Kayserispor'un 2-1 öne geçmesi sonrasında baskısını daha da arttıran Beşiktaş aradığı golü 88'de buldu. 88'de Oğuzhan'ın pasında penaltı noktası üzerinde topla buluşan Aboubakar dönerek sert vurdu ve 2-2'lik beraberliği getiren golü kaydetti.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.