Kastamonu Taşköprü'de eski ile mevcut muhtar arasında silahlar konuştu: 2 ölü

Son dakika: Kastamonu'da meydana gelen olayda eski muhtar ile mevcut muhtar arasında silahlı kavga çıktı. Kavga sonucu 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Kastamonu Taşköprü'de eski ile mevcut muhtar arasında silahlar konuştu: 2 ölü

Son dakika haberi Kastamonu'dan geldi. Alınan son bilgilere göre Kastamonu'nun Taşköprü İlçesine bağlı olan Celep Köyü'nde, mevcut muhtar ile eski muhtar arasında kavga çıktı. Silahların konuştuğu kavgada, 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Bugün akşam saatlerinde Taşköprü ilçesine bağlı Celep Köyü'nde meydana gelen olayda, mevcut muhtar Hasan D. ile eski muhtar İsmail Öz, aralarındaki husumet nedeniyle köy meydanında tartışmaya başladı. Tarafların yakınlarının da dahil olduğu tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada kurşunların isabet ettiği eski muhtar İsmail Öz olay yerinde, oğlu Cemal Öz ise kaldırıldığı Taşköprü Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Muhtar Hasan D. ile Mehmet B. ve Sedat B. ise yaralandı. Yaralılar ambulanslarla kent merkezindeki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Olayın ardından kalp krizi geçiren, ölen eski muhtar İsmail Öz'ün babası Cemal Öz de Kastamonu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Kastamonu

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.