Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım Emekliye Ayrıldı (Vali Neden Emekli Oldu?)

Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım, bugün düzenlenen törenle kendi isteği ile emekliye ayrıldığını belirtti. İşte detaylar ve Vali Yıldırım'ın törende yaptığı açıklama.

Yayınlanma:
Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım Emekliye Ayrıldı (Vali Neden Emekli Oldu?)

Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım'ın emekli olarak görevinden ayrıldığı duyuruldu.

Valiler Kararnamesi ile Haziran 2016'da Kastamonu Valisi görevine atanan Mesut Yıldırım emekli oldu. Valilik önünde Mesut Yıldırım için uğurlama töreni düzenlendi. Düzenlenen törene katılan Mesut Yıldırım, kendi isteğiyle emekliye ayrıldığını söyleyerek, "Valilik makamına layık görmesi nedeniyle, hükümetimize vefa ve vicdan borcum olduğunun da farkındalığıyla 7 aydır valisi olduğum bu müstesna şehirde görevimi de bu bilinçle yerine getirmeye çalıştım. Üzerimde hakkı  olan mesai arkadaşlarım var, vatandaşlarımız var. Mümkünse vicdanları elveriyorsa haklarını helal etsinler. Üzerinde hakkım olan insan varsa eğer, ben de helal ediyorum. Anadolumuzun en özgün kentlerinden Kastamonu’da yaşayan tüm vatandaşlarımızı yürekten selamlıyor, cümlenizi Allah’a emanet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Emekli olan Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım, kendisini uğurlamaya gelen protokol üyeleri ve vatandaşlarla tokalaşarak kentten ayrılış yaptı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, yerel haberlerden, Türkiye haberlerinden, kamu haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Kastamonu

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.