Kastamonu'da silahlı saldırgan dehşeti: Baba ve oğlunu kurlun yağmuruna tuttu: 1 ölü 1 yaralı

Kastamonu'da meydana gelen olayda, bir kişi, aralarında husumet bulunan baba ve oğlunun önünü kesti ve onlara kurşun yağdırdı. Saldırı sonucu baba hayatını kaybederken oğul da ağır şekilde yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Kastamonu'da silahlı saldırgan dehşeti: Baba ve oğlunu kurlun yağmuruna tuttu: 1 ölü 1 yaralı

Son dakika haberi: Kastamonu'da Yavuz D., iddiaya göre daha önceden aralarında husumet olan 51 yaşındaki Hayati Sağır ile 21 yaşındaki oğlu İsa Can Sağır'a, yaşanan tartışmanın ardından kurşun yağdırdı. Baba ve oğluna kurşun yağdıran şüpheli, Hayati Sağır'ı öldürüp oğlunu da ağır yaraladı. Şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

Bugün saat 17.00 sularında Kastamonu'nun Küre ilçesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre Yavuz D., aralarında daha önce husumet bulunduğu bilgisi alınan Hayati Sağır ve oğlu İsa Can Sağır'ın içerisinde bulunduğu aracın önünü kesti. Araçtan inen baba ve oğlunun, Yavuz D. ile tartışmaya başladı. Sözlü olarak başlayan tartışma silahlı saldırıya dönüştü. Belinden tabancasını çeken Yavuz D., baba ve oğluna kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet ettiği Hayati ve oğlu İsa Can Sağır, kanlar içerisinde kalırken, Yavuz D., aracıyla olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Yoldan geçen sürücülerin olayı fark edip durması ve ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil ve polis ekipleri sevk edildi. Hayati Sağır'ın olay yerinde yaşamını kaybettiği belirlenirken, ağır yaralanan İsa Can Sağır 112 Acil ambulansıyla kaldırıldığı Kastamonu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Baba ve oğluna kurşun yağdıran Yavuz D. ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Kastamonu

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.