Katip Çelebi Üniversitesinden 63 bin TL Maaşlı Personel Alımı! En Az 70 KPSS Puanı İsteniyor

Katip Çelebi Üniversitesi de 63 bin TL maaşla personel alımına başlayacağına haber verdi. En az 70 KPSS puanının istendiği personel alımında ayrıntılar belli oldu!

Yayınlanma:
Katip Çelebi Üniversitesinden 63 bin TL Maaşlı  Personel Alımı! En Az 70 KPSS Puanı İsteniyor

Üniversitede yüksek maaşlı personel olarak çalışmak isteyenleri mutlu edecek yeni bir haber geldi. Katip Çelebi Üniversitesi personel ihtiyacı duyduğunu ve alım yapacak olduğunu açıkladı. Alınacak personellerde KPSS şartı aranırken, puanın en az 70 olması isteniyor. Katip Çelebi Üniversitesinin personel alımlarında bir adım öne çıkmanız için KPSS puanınızın yüksek olması önemli olacak.

Katip Çelebi Üniversitesi KPSS Şartlı Personel Alımlarında Detaylar!

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmak, yeni mezun ve işsiz olan kişiler açısından çok fazla önemli hale geldi. Bu sebeple açılacak her bir ilanın büyük öneme sahip olduğunu ve adaylarında soluğu Üniversitelerin resmi web sitelerinde yer aldığını söylemek mümkün. Son dönemde pek çok Üniversite tarafından ihtiyaç doğrultusunda alınan personel alımlarına bir yenisi daha eklenirken, bu sefer alım yapacak eğitim kurumu Katip Çelebi oldu.

Katip Çelebi Üniversitesinin personel alımlarında en çok dikkat çeken hususlardan biri de yüksek bir maaştan yararlanabilme durumu. Çünkü tam tamına 63 bin TL gibi alacak olduğunuz yüksek maaşlı bir işe sahip olmak için üniversitenin aradığı şartları incelemeli ve hemen başvurularınızı da yapmanız gerekmektedir.

Katip Çelebi Üniversitesi Son Başvuru Tarihi ve Şekli Nasıl Yapılacak?

Katip Çelebi Üniversitesi sözleşmeli şekilde Bilişim pozisyonunda çalıştırmak amacıyla personel istihdamı yapacak olduğunu haber etti. Bunun üzerine Katip Çelebi bilişim departmanında çalışmak isteyenler başvuru tarihi ve şekliyle ilgili olarak sorgulamalarına da başladı. Katip Çelebi Üniversitesinin son başvuru tarihinin kaçırılmaması önemli olurken, başvurunun devam ettiğini söylemek mümkün. Böylelikle başvuru yapmak isteyenler için hala daha bir şans olduğunu ve son başvuru zamanı geçmeden anında başvurularını yapmaları gerektiğini hatırlatmamız da fayda var. Başvuru işlemlerini yapmak isteyen ilgili adayların bilisimbasvuru.ikc.edu.tr üzerinden başvuru yapmaları ve kurum tarafına göndererek değerlendirmesi sağlanmalıdır.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.