Kayseri'de Şehit Olan Kenan Döngel Memleketi Sinop'a Getirildi

Kayseri'de gerçekleşen hain saldırıda şehit olan 20 yaşındaki Komando Er Kenan Döngel, Zonguldak'ta bulunan baba ocağından memleketine getirildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Kayseri'de Şehit Olan Kenan Döngel Memleketi Sinop'a Getirildi

Kayseri'de meydana gelen bombalı terör saldırısında şehit olan Kenan Döngel'in cenazesi memleketine ulaştı. Hain saldırıda şehit olan 20 yaşındaki Komando Er Kenan Döngel'in cenazesi, baba evi olan Zonguldak'ta düzenlenen törenin ardından memleketi Sinop'a getirildi.

Önceki gün gerçekleşen ve çarşı iznine çıkan 14 askerimizin şehit olması ile sonuçlanan Kayseri'deki terör saldırısında, 6 aylık askerken şehit olan Jandarma Komando Er Kenan Döngel’in cenazesi, baba ocağı Zonguldak Ereğli Kışla Mahallesi’ndeki evinin önüne getirildi. Burada düzenlenen cenaze töreni sonrasında şehidin naaşı defnedilmek üzere memleketi Sinop'uñ Erfelek İlçesi Akçasöğüt Köyü'ne getirildi.

Şehit evinde Sinop Vali Hasan İpek, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Döngel'n cenazesi Erfelek Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Döngel’in ailesi, morg önünde sinir krizi geçirdi. Bu arada, Erfelek Meydanı ve şehit evi Türk bayrakları ile donatıldı. Şehit Döngel yarın öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Erfelek İlçesi Akçasöğüt Köyü'nde son yolculuğa uğurlanacak.

5haber.com  | Sinop

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.