Kayseri'deki Patlamada Ağır Yaralanan Gaziantepli Mesut Yaşar Şehit Oldu

17 Aralık günü çarşı iznine çıkan askerlere yönelik düzenlenen hain saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan Jandarma Onbaşı Mesut Yaşar şehit oldu.

Yayınlanma:
Kayseri'deki Patlamada Ağır Yaralanan Gaziantepli Mesut Yaşar Şehit Oldu

Geçtiğimiz 17 Aralık günü Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik yapılan hain saldırıda 25 yaşındaki komando onbaşı Mesut Yaşar ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Saldırı sırasında otobüste bulunan ve ağır yaralı olarak uzun süredir hastanede tedavi gören Jandarma Komando Onbaşı 25 yaşındaki Mesut Yaşar şehit oldu. Şehidin acı haberi, memleketi Gaziantep'e ulaştı.

Zincidere 1'inci Komando Tugayı'ndan çarşı iznine çıkan askerlere yönelik geçen yıl 17 Aralık'ta bomba yüklü hafif ticari araçla düzenlenen saldırıda yaralanan askerlerden Jandarma Komando Onbaşı Mesut Yaşar, tedaviye alındığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 48 süren yaşam mücadelesini bugün yitirip şehit oldu. 6 aylık asker Mesut Yaşar'ın acı haberi, memleketi Gaziantep'in Üçoklar Mahallesi'nde yaşayan yakınlarını yasa boğdu. Babası Erol Yaşar ile ailesi Kayseri'de bulunan şehidin cenazesi, yarın düzenlenecek törenle memleketi Gaziantep'te toprağa verilecek.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, politika haberlerinden, yerel haberlerden, Türkiye haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini sosyal medya ağları ve tarayıcınızdan takip edebilirsiniz.

5haber.com  |Gaziantep

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.