Kayseri'deki Terör Saldırısını Lanetliyoruz-Terörü Lanetliyoruz Fotoğrafları

Kayseri'de yaşanan bombalı terör saldırısı sonrasında birçok kesimden hain saldırıya kınama geldi. İşte yayımlanan kınama mesajları ve terörü lanetliyoruz resimleri.

Yayınlanma:
Kayseri'deki Terör Saldırısını Lanetliyoruz-Terörü Lanetliyoruz Fotoğrafları

Kayseri'de meydana gelen ve 13 askerimizin şehit olduğu hain saldırı sonrası ülke genelinde vatandaşlar, sokaklarda, caddelerde, daha önce patlamanın gerçekleştiği bölgelerde teröre lanet yürüyüşleri düzenliyor.

Hem dışarıda hemde sosyal medya ile internet üzerinde teröre lanet okuyan vatandaşların en çok aradığı kelime ise terörü lanetliyoruz oldu. İşte sizler için hazırladığımız teröre lanet mesajlı resimler.

Trabzonspor'dan Teröre Lanet Paylaşımı

Trabzonspor Kulübü, Kayseri'de gerçekleşen bombalı hain terör saldırısını lanetledi.

Bordo mavili kulübe ait sosyal medya hesabı twitterdan yapılan paylaşımda, "Kayseri'de yapılan hain saldırıyı lanetliyoruz" ifadelerine yer verildi.

AB'den Hain Saldırıya Kınama

Avrupa Birliği resmi Twitter hesabından Kayseri'de gerçekleşen terör saldırısına yönelik açıklama yaptı. Avrupa Birliği'nin açıklaması şöyle: "Kayseri'de bu sabah gerçekleştirilen terörist saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bizler Türkiye nin yanında yeralıyoruz. Bu alçakça terör saldırısında hayatını kaybedenler için en derin üzüntülerimizi ve başsağlığı dileklerimizi paylaşıyoruz."

TÜSİAD'tan Kınama

Kayseri'deki terör saldırısıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Terör yine cani bir eylem gerçekleştirdi ve bu sabah Kayseri'den gelen acı haberle bir kez daha derinden sarsıldık. Bu hain ve insanlık dışı terör saldırısını şiddetle kınıyor, şehitlerimizin acılı ailelerine ve tüm Türkiye'ye başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz" denildi.

"Bu terör saldırıları, ülkede bir korku iklimi yaratarak Türk halkının huzurunu bozmayı hedef almaktadır" şeklinde devam eden yazılı açıklamada, "Terörün amacına ulaşmasını engellemek için, halkımızın, sağduyusunu hedef alan bu saldırılara karşı ortak ve güçlü bir karşı duruş sergileyeceğine olan inancımız tamdır. Teröre karşı toplumumuzun tüm kesimlerinin gösterdiği duyarlılık ve ortak irade, terörle mücadelede Türkiye'nin en büyük varlığı olmaya devam edecektir. Tüm milletimizin başı sağ olsun" ifadeleri yer aldı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.