Kaza Şehidi Polis Memuru İbrahim Karaaslan Aydın'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan polis memuru İbrahim Karaaslan son yolculuğuna uğurlandı.

Yayınlanma:
Kaza Şehidi Polis Memuru İbrahim Karaaslan Aydın'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen zincirleme trafik kazasında ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan polis memuru 43 yaşındaki İbrahim Karaaslan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehidin cenazesi bugün Aydın'da son yolculuğuna uğurlandı.

Geçen 11 Ocak Çarşamba günü Aydın-İzmir Otoyolu Germencik gişeleri yakınlarında meydana gelen ve dört aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, orada görev yapan Aydın Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü personeli polis memuru İbrahim Karaaslan, bir otomobilin çarpmasıyla araçla bariyer arasına sıkışarak ağır yaralandı. Ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 2 çocuk babası 22 yıllık polis memuru İbrahim Karaaslan, beyin ölümünün gerçekleşmesinin ardından yaşamını yitirdi.

Şehit polis memuru Karaaslan için bugün tören düzenlendi. Karaaslan'ın cenazesi Aydın Devlet Hastanesi'nden alındı. Önce, helallik alınması için 7 Eylül Mahallesi 1006 Sokak'ta bulunan evine götürüldü, daha sonra törenin yapılacağı Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Buradaki törene Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, Aydın Garnizon Komutanı Jandarma Albay Halil Şen, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, şehidin silah arkadaşları, annesi Hatun Karaaslan, eşi Nuray Karaaslan ile 15 yaşındaki kızı Zeynep Karaaslan ve 5 yaşındaki kızı Elif Karaaslan katıldı.

Vali Ömer Faruk Koçak, şehit polis memurunun yakınlarına başsağlığı dileyip, teselli etti. Polis memurunun cenazesi, okunan duaların ardından Yavuz Sultan Selim Camisi'ne getirildi. Karaaslan, cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Kemer Mezarlığı'ndaki şehitlikte toprağa verildi.

5haber.com  | Aydın

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.