Kazada Hayatını Kaybeden 22 Günlük Çevik Kuvvet Ramazan Akçadağ Son Yolculuğuna Uğurlandı

Denizli'de geçtiğimiz günlerde yaşanan kaza sonucu hayatını kaybeden 22 günlük çevik kuvvet polisi 24 yaşındaki Ramazan Akçadağ, Kırıkkale'de düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Kazada Hayatını Kaybeden 22 Günlük Çevik Kuvvet Ramazan Akçadağ Son Yolculuğuna Uğurlandı

Denizli'de geçtiğimiz gün meydana gelen kazada çevik kuvvet minibüsü ile bir otomobil çarpışmıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 22 günlük polis memuru 24 yaşındaki Ramazan Akçadağ, memleketi Kırıkkale'de düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Kazada hayatını kaybeden 24 yaşındaki polis memuru Ramazan Akçadağ'ın öğle namazı ile birlikte Kırıkkale Nur Camisi'nde düzenlenen cenaze namazına Vali Mehmet İlker Haktankacmaz, Ak Parti Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Geçmiş dönemde 8 yıllık futbol hayatı bulunan ve 22 gün önce Denizli'de polis memurluğu görevine başlayan Ramazan Akçadağ, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını kaybetti. Polis memuru Ramazan Akçadağ'ın cenazesinde babası Ömer, annesi Yeter, ağabeyi Murat, kardeşleri Kaan ve Dilek Akçağdağ ile yakınları tabuta sarılarak göz yaşı döktüler.

Annenin Feryatları Yürekleri Dağladı

24 yaşındaki oğlu kazada hayatını kaybeden Ramazan Akçadağ'ın annesi Yeter Akçadağ oğlunun cenaze töreninde "Kadersiz oğlum, mis gibi kokuyorsun. Arkandan ağlamayacağım. Her şey Cenab-ı Allah'ın takdiri" feryatları, yürekleri dağladı. Ramazan Akçadağ, burada kılınan cenaze namazının ardından Kırıkkale Şehitlik Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Son dakika haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden, polis haberlerinden, sıcak gelişmelerden, politika haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Kırıkkale

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.